Çözüldü Linux Sunucu Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Abdullah T.

Nötr
Yasaklandı
Elmaslar
1.053
Minecraft
JordJarv

Discord:

Abdullah T.#0001

Merhabalar Ben Linux Makine Aldıydım 16 Gb 4 Cpu Ve Makine Linux ama sunucuyu açıyorum putty çıkınca açtığımız consol kapanıyor ve o konsola nası geri döneceğim screen anlamadım yardım pls

Şimdi Öncelikle PuTTy Bağlantını sağlayabiliyorsun dimi, Login Şifre vs girebiliyosun

Selam dostum, putty den çıkınca sunucununda kapanmaması için ilk önce "cd sunucu-klasörü" ile sunucu dosyana gir sonra "screen -S sunucu-klasörün" yaz. Sonra sunucunu "sh" ile başlatabilirsin. Konsoldan geriye dönmek istiyor isen Ctrl + A + D ile dönebilirsin. Konsoluna geri dönmek için "screen -r" yazabilirsin.

SSH Bağlantı Tipini Seçmen Gerekiyor PuTTy Bağlanırken,Sana Sunucuyu Hazır Verdilerse.Sunucunun Olduğu Klasöre cd isim olarak girebilirsin

Ekranı Geri Almak İçinde Screen -r İsim yazarak alabilirsin

Selam dostum, putty den çıkınca sunucununda kapanmaması için ilk önce "cd sunucu-klasörü" ile sunucu dosyana gir sonra "screen -S sunucu-klasörün" yaz. Sonra sunucunu "sh" ile başlatabilirsin. Konsoldan geriye dönmek istiyor isen Ctrl + A + D ile dönebilirsin. Konsoluna geri dönmek için "screen -r" yazabilirsin.
Discorddan Yazarmısn Ekran açıcam bakın sizde

Ekranı Geri Almak İçinde Screen -r İsim yazarak alabilirsin
denedim ama bu çıkıyor
Ekran Alıntısı.PNG

Konu Çözülmüştür @ErenAslN Yardım Etti Teşekkür Ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl