Tanıtım LinaSMP - Chat Sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senpai
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Senpai

Züm... Zümrü... Zümrüt...
Yasaklandı
Elmaslar
341
Minecraft
NaN2
Minecraft Sürümleri
1.19
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 sene Minecraft geliştiriciliğine ara vermiştim ancak son zamanlarda fazla sıkıldığım için geri döndüm. Yeni Spigot API'sinin sınırlarını görünce cidden bırakasım gelmedi. Bir SMP sunucusu yapıyorum, açık kaynak olarak paylaşacağım. Daha önce aklımda böyle bir chat sistemi yapmak vardı ancak uğraşamamıştım, madem uğraşmaya başladım yapayım dedim. Herhangi bir öneri veya istek dahilinde geliştirebilirim. Açık kaynak olarak paylaşacağım için sizlerin görüşlerine de başvurmak istedim.

PoO (proof of ownership):

video:

Ekli dosyalar

• Screenshot 2024-12-19 at 00.16.16.webp
    Screenshot 2024-12-19 at 00.16.16.webp
    208,5 KB · Görüntüleme: 94
guzel sistem ama yuksek oyuncu sayilarinda bas agritabilir gibi biraz

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 sene Minecraft geliştiriciliğine ara vermiştim ancak son zamanlarda fazla sıkıldığım için geri döndüm. Yeni Spigot API'sinin sınırlarını görünce cidden bırakasım gelmedi. Bir SMP sunucusu yapıyorum, açık kaynak olarak paylaşacağım. Daha önce aklımda böyle bir chat sistemi yapmak vardı ancak uğraşamamıştım, madem uğraşmaya başladım yapayım dedim. Herhangi bir öneri veya istek dahilinde geliştirebilirim. Açık kaynak olarak paylaşacağım için sizlerin görüşlerine de başvurmak istedim.

PoO (proof of ownership):

video:

hocam buna dünya içi sohbet eklenebilir.

guzel sistem ama yuksek oyuncu sayilarinda bas agritabilir gibi biraz
SMP sunucusunu 32 kişi yapmayı planlıyorum ancak açık kaynak olacağı için tüm özellikler feature flagged yani eğer 32 üstü oyuncu ile kullanmayı planlayan varsa EXPERIMENTAL_CHAT'i kapatması yetiyor. Teşekkürler geri dönüşünüz için

SMP sunucusunu 32 kişi yapmayı planlıyorum ancak açık kaynak olacağı için tüm özellikler feature flagged yani eğer 32 üstü oyuncu ile kullanmayı planlayan varsa EXPERIMENTAL_CHAT'i kapatması yetiyor. Teşekkürler geri dönüşünüz için
bekliyorum sizi eline sağlık şimdiden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl