Çözüldü LimboAuth Yanlış Şifre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Whysoserious

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
1
Minecraft
WhySoSeris2212

Discord:

WhySoSeris2212

Merhaba, LimboAuth eklentisi leaderos sürümünü kullanıyorum, sitem ile entegreli. Sunucuda bir oyuncu giriş yaparken fazla yanlış şifre girince. Bulunduğu ip i askıya alıyor ve oyuncu hiç giremiyor. Sadece yanlış girdiği hesaptan değil diğe hesaplarada giremiyor. Çıkan hata şu oluyor. "Çok sayıda yanlış şifre giriş yaptınız!"

Merhaba, LimboAuth eklentisi leaderos sürümünü kullanıyorum, sitem ile entegreli. Sunucuda bir oyuncu giriş yaparken fazla yanlış şifre girince. Bulunduğu ip i askıya alıyor ve oyuncu hiç giremiyor. Sadece yanlış girdiği hesaptan değil diğe hesaplarada giremiyor. Çıkan hata şu oluyor. "Çok sayıda yanlış şifre giriş yaptınız!"
Limboauth configi üstünde yanlış şifre deneme sayısını ayarlayabileceğiniz bir ayar bulunmakta. İp adresi yanlış şifre girişine karşı yasaklandığı için ve oyuncu sürekli aynı ip adresinden giriş yaptığı için bu normal bir durum. Config üstünden yasaklamak yerine atmayı ayarlayabilirsiniz.

Limboauth configi üstünde yanlış şifre deneme sayısını ayarlayabileceğiniz bir ayar bulunmakta. İp adresi yanlış şifre girişine karşı yasaklandığı için ve oyuncu sürekli aynı ip adresinden giriş yaptığı için bu normal bir durum. Config üstünden yasaklamak yerine atmayı ayarlayabilirsiniz.
Örnek olarak bir oyuncu suncuuya giriş yaparken Dahili bir hata meydana geldi gibi hata alıp atıyor. Bu tarz sorunları çözmek için izlemem gereken yol nedir? Daha önce bu tarz şeyler ile ilgilenmediğim için fazla bilgi edinemedim.

Örnek olarak bir oyuncu suncuuya giriş yaparken Dahili bir hata meydana geldi gibi hata alıp atıyor. Bu tarz sorunları çözmek için izlemem gereken yol nedir? Daha önce bu tarz şeyler ile ilgilenmediğim için fazla bilgi edinemedim.
Hatanın sebebi genelde loglarda belirtilir. Küçük bir ingilizce çeviri veya yapay zeka(deepseek, chatgpt) yardımı ile tam sorunu anlamak mümkündür. Yine de anlamadığınız yerde yine forum destek üstünden yardımcı olmaktayız.

Şöyle şimdi, yanlış şifre girme sınırı 10 fakat 1 tane girince dahi oluyor random kısacası. Acaba goodbyapi kullananlardan doalyı olabilir mi?

Yani ben ve 3 kişi goodbyapi kullanıyor diyelim, bu kişiler şifrelerini yanlış gire gire hak doldu sonuncusuda bana kaldı bana denk geldi ya da birisi hep yanlış girdi herkese cooldown banı attı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl