Çözüldü LimboAuth eklentisi otomatik girişi kapatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appliepee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 190
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

appliepee

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Limboapi ve limboauth ile velocity sunucusuna giriş lobisi yaptım, 1 kere giriş yaptıktan sonra istediğim kadar sunucuya girip çıkayım beni giriş lobisinde başlatmıyor.Sunucuya her giriş yapıldığında giriş lobisine atmasını istiyorum. Nasıl yaparım?

Limboapi ve limboauth ile velocity sunucusuna giriş lobisi yaptım, 1 kere giriş yaptıktan sonra istediğim kadar sunucuya girip çıkayım beni giriş lobisinde başlatmıyor.Sunucuya her giriş yapıldığında giriş lobisine atmasını istiyorum. Nasıl yaparım?
LimboAuth ve LimboAPI ile Velocity sunucusunda lobide kalmak istemenin ne kadar önemli olduğunu anlıyorum! Her seferinde giriş lobisine atılmamanız biraz can sıkıcı olabilir. Bunu çözmek için birkaç şey deneyebilirsiniz.

Öncelikle, LimboAuth'un yapılandırma dosyasını kontrol edin. Genellikle config.yml adı altında bulunur. Orada, otomatik girişle ilgili bir ayar arayın; muhtemelen auto-login veya force-lobby gibi bir isimle karşınıza çıkacaktır. Eğer bu ayar false ise, onu true yapmayı deneyin.

Değişiklikleri kaydettikten sonra, eklentiyi yeniden başlatmayı unutmayın. Böylece yaptığınız değişikliklerin etkili olmasını sağlamış olursunuz.

Sonrasında sunucuya tekrar giriş yapın ve her seferinde lobide başlatılıp başlatılmadığını kontrol edin. Eğer hâlâ sorun yaşıyorsanız, belki de eklentinin güncel bir sürümünü kullanıyor olmanız lazım.

Umarım bu çözüm işinize yarar! Başka bir konuda yardıma ihtiyacınız olursa buradayım. İyi oyunlar!

Eklentinin, oyuncuların sunucuya her girişinde giriş lobisine yönlendirilmesini sağlamak için, onPlayerJoin olayını dinleyen bir olay dinleyici (event listener) yazabiliriz.

Kod:
import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.player.PlayerJoinEvent;
import org.bukkit.Bukkit;
import org.bukkit.entity.Player;
import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

public class YourPlugin extends JavaPlugin implements Listener {

@Override
    public void onEnable() {
        Bukkit.getPluginManager().registerEvents(this, this);
    }

@EventHandler
    public void onPlayerJoin(PlayerJoinEvent event) {
        Player player = event.getPlayer();
        // Giriş lobisine yönlendirme kodu
        player.sendMessage("Giriş lobisine yönlendiriliyorsunuz...");
        // Giriş lobisi sunucu adını burada belirtebilirsiniz
        Bukkit.getScheduler().runTask(this, () -> {
            // Giriş lobisi sunucusuna geçiş yapma
            player.performCommand("connect lobi_sunucu_adı");
        });
    }
}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl