Bulundu LimasolNW | Tester(Test Eden Kişi) aranıyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SydeFQ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SydeFQ

Ordinary Person
Elmaslar
1.116
Minecraft
SydeFQ

Discord:

SydeFQ#1938

WCQWUL.png
Herkese merhabalar,

Yakında açılacak olan OPSkyblock sunucusu için Tester arıyorum. Böylece sunucudaki eksiklikleri veya hataları giderebilirim. Tester'lardaki aranan özellikler OPSkyblock oyun modunu uzun bir süre oynamış olup, standart bir OPSkyblock sunucusunun içeriklerini bilmesidir. Çalışacak olan Tester'lara verebileceğim karşılık sunucu açıldığında hesaplarına ekleyebileceğim 15 oyun kredisidir. Aranan Tester sayısı 5'tir

Tester başvuru formu:

Kullanıcı adınız:
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden):
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre:
Discord adresiniz:

WCQWUL.png
Herkese merhabalar,

Yakında açılacak olan OPSkyblock sunucusu için Tester arıyorum. Böylece sunucudaki eksiklikleri veya hataları giderebilirim. Tester'lardaki aranan özellikler OPSkyblock oyun modunu uzun bir süre oynamış olup, standart bir OPSkyblock sunucusunun içeriklerini bilmesidir. Çalışacak olan Tester'lara verebileceğim karşılık sunucu açıldığında hesaplarına ekleyebileceğim 15 oyun kredisidir. Aranan Tester sayısı 5'tir

Tester başvuru formu:
Bence ''OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: '' kimse bilemeyeceği için sallayabilirler o yüzden daha açık bir cevap belirtleri için başka bir yöntem kullan yani benim tavsiyem.
( İnşallah Türk Sunucuların Kalite Oranı Artar Sayende )​

Bence ''OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: '' kimse bilemeyeceği için sallayabilirler o yüzden daha açık bir cevap belirtleri için başka bir yöntem kullan yani benim tavsiyem.
( İnşallah Türk Sunucuların Kalite Oranı Artar Sayende )​
Oradaki oranı aşağı yukarı sallar koyar fazla dikkat etmeyeceğim zaten o süreye. Tester'lık yapsın yeter zaten girip oynayacak oyunu sadece

Kullanıcı adınız: AwayX
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden): 8
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: Bilmiyorum ;d
Discord adresiniz:
xAway#6104

Kullanıcı adınız: Crowls
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden): 10
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: Yaklaşık 10 aydır falan yoktum ama bilgim sağlam
Discord adresiniz:
Crôwls#6236

Kullanıcı adınız: TahaKAYA
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden):10
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: İts jeery and hary sunucusunda çok skyblcok oynadım ayrıca önceden TasCraft diye bir op sky sunucusu vardı ordada vipdim günlük 5 - 6 saat 1 yıl falan oynadım o sunucuda op skyblock
Discord adresiniz:
- TahaKAYA#4520

WCQWUL.png
Herkese merhabalar,

Tester başvuru formu:
Kullanıcı adınız: zNightLastTR
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden): 9
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: Kendi opSKyblock sunucularımı actım suanda devam eden sunucum var. Baska sunucularda 5 ay felan oynadım
Discord adresiniz:
zNightLastTR | EmreCan#8990

Başvuran kişilerle Discord üzerinden iletişime geçildi.

Tester yazıp açıklamana biraz tebessüm ettim :D

Kullanıcı adınız: ilkmnn7
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden): 8
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre: Hatırlamıyorum ama OpSkyblock taraftarıyım.
Discord adresiniz: CypLee - Mehmet İlkman#3192

Ilgili arkadaşlara Discord üzerindden istek yollandı.

Kullanıcı adınız:Cavalry ve TheYusaNuh
OPSkyblock bilginiz(10 üzerinden):9(Oyunculuk hakkında pek bilgim yok genelde yetkili olduğum için)
OPSkyblock sunucularında geçirdiğiniz toplam süre:4 5 yıldır Skyblock oynuyorum op skyblocklar yeni çıktı 1.5 2 yıl falan
Discord adresiniz:
CoPeR#2175

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl