Lightshot naptın be abi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rush32.dll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rush32.dll

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Elmaslar
25
indir.jpg

Hepimiz LightShot'u severek kullanıyoruz.Fakat gözden kaçırdığımız bir ayrıntı var.Lightshotun kurulum sihirbazında "Trojan/W32.StrongPity.464384" adlı bir trojen keşfettim.Karalamak için yapmıyorum gerçek bir olay bu arkadaşlar.Ben bilgisayarıma indirdim ve VirusTotal e dosyayı attım.Bir antivirüs trojeni farketti.Bende hemen kurulum sihirbazını açmadan sildim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sizce gerçek mi? Yoksa Virus Totalin bir oyunu mu?

Bence yanlış bir tarama yapmış olabilir, tekrar taramayı dene veya o antivirüs programı kötüdür, Community tarafından +62 like almış bence bir sorun yoktur ama siz bilirsiniz.

66'da 1 bence kafaya takılacak bir şey değil. Önde gelen virüs programları virüs yok diyorsa yoktur. Zaten arkadaşın dediği gibi de topluluk tarafından +62 beğeni almış.

hoba bende anti virüs yok ._.

360 total security candır :D

Sorun yaratacağını sanmam lightshotu milyonlar kullanıyor çok fazla linç yerdi böyle birşey olsa .

Sorun yaratacağını sanmam lightshotu milyonlar kullanıyor çok fazla linç yerdi böyle birşey olsa .
Dediğine Katılıyorum. Bu programı indirince bilgisayarınıza bir şey olacağını sanmıyorum çünkü LightShot adını milyonlara duyurmuş ve bir çok kullanıcı tarafından kullanılan bir program. Zaten program kullanışlı ve akıllı diye kullanıyorlar. Bu gibi programlar açıkcası beni sevindiriyor her ne kadar Türk malı olmasada. Sevindirme sebebi; Bu tür uygulamalar ne yazıkki çok yok ve olsada LightShot en onlerınde gider diye düşünüyorum. Sonuçta adamlar bir fotoğraf tuşuna basınca alan seçme ve onu direk internete yükleme yapmış. Bununla kalmayıp bir çokta ek ayrıntılar eklemiş ve bu bizim işimize gerçekten yarar. Kısacası güvenip gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl