LifeSteal Sunucu Açıcam Öneri Lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Creeperucan

Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Elmaslar
115
Minecraft
Creeperucan

Discord:

creeperucan

Yakın zamanda geliştirmeye başladığım bir LifeSteal plugini var. Kendi zevklerime ve daha farklı türde bir deneyim sunmak daha mantıklı ve özgün olacağını düşünüyorum. Öldükten sonra ban yemek yerine daha farklı sistemler kuracağım, RPG + LifeSteal birleştirip güzel bir şeyler çıkartmak istiyorum. Sizden önerilerinizi bekliyorum şuandan itibaren güzel şeyler eklemeye başladım ve daha önce eşi görülmemiş özgün bir içerik çıkartıyorum. P2W olamayacak şekilde tüm önerilere ve isteklere açığım.

can bitince canavar olma

Eklenilenler;
  • İnsan Kalbi: Bir kişiyi öldürdüğünüzde kişinin üzerinden düşer. Yendiği zaman ekstra 1 kalp barınıza eklenir. Eğer 40 kalbe sahipseniz %50 oranında düşme ihtimali oluşur.
  • İnsan Ruhu: Öldürülen kişinin son kalbi varsa bu item düşer.
  • Ruh Küresi: Şuanlık sadece item craftlamaya yarıyor.
  • Totem Çerçevesi: Ruh totemi üretmek için kullanılır.
  • Ruh Totemi: Normal MC'nin totemi çalışmayacağı için bu totem yapılacak ve bu totem 3 defa kullanım hakkına sahip olabilecek. Güçleri normal totemle aynı.
  • Yeniden Çağırma Totemi: Bu totem ile ruhlar dünyasına giden bir arkadaşınızı veya bir oyuncuyu geri çağırabileceksiniz.

Eklenecekler (Önerilere Açık);
  1. Ruhlar Dünyası: Bir kişi tamamen öldükten sonra bu dünyada geri doğar. Bu dünyada normal dünyaya göre bir sürü daha fazla canavar olacak (tasarlanmadı, isim vb. önerilerinizi bekliyorum). Ayrıca bu dünyadan tekrardan normal dünyaya dönüş olabilecek ancak nasıl yapsam veya dönünce ruh dünyasındaki itemlerde aktarılsa mı diye düşünüyorum. Teması karanlık olacak.
  2. Hikaye Anlatımı: Dünyaya ilk katıldığınızda direkt olarak oyuna başlamak yerine bu dünyaya nasıl geldiğinizi kamera açıları ve altyazı ile birlikte anlatarak göstereceğim.
  3. Zırh Bonusu: Bir zırh seti tamamen giyilirse o sete özel efektler kazanacaksınız. Bu normal MC'de ki setler içinde geçerli olacak.
  4. Skill Sistemi: Genel olarak herkesin kullandığı AuraSkills pluginini kullanma fikrim var.
  5. İnsanlar Dünyası: Bir sürü Dungeon, Boss Fight, Özel Eşyalar, Özel Yaratıklar vb. şeyler var aklımda.
  6. Dungeon: Belirli bir totem ile dungeona girilebilecek. Eğer dungeon içerisinde ölürseniz eşyalarınız silinmeyecek ancak dungeon içerisinden aldığınız eşyalar silinecek.
  7. Base Sistemi: Base oluşturup koruma altına alabileceksiniz, ancak öldürülebileceksiniz base içerisinde.

Her türlü eleştiriye ve öneriye açığım. İstediğinizi yazın. Yok P2W, yok kasa sistemi vb. sıkıcı ve klasik şeyler yapmak istemiyorum. Ondan bu tür öneriler yazmayın lütfen.

Not: Item texture'larını ben tasarlamadım, Vampirisim vb. modlardan aldım, ilerde değişebilir.
1752248909963.webp

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl