Çözüldü LibreLogin vs. Özel Eklenti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreadFries
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 781
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konunuzu zaten gördüm, benim burda cevap istediğim kısım paralı bir çözümün LibreLogin gibi el ile yapılabilecek bir çakma lobiden üstünlüğünün ne olduğudur.
1727806591058.webp

Tabloda LibreLogin yok ama üstünlük olarak;
  • Minexon/Leaderos entegrasyonu, 2FA'nın Leaderos'un 2FA sistemi ile beraber çalışması yani, 2FA oyundan açıldığında aynı 2FA site üzerinden de aktif oluyor.
  • Craftrise şifre kontrolü, Türkiyede bir çok sunucudaki oyuncuların şifresini aynı koyması sebebiyle bir çok hesap çalınma durumu oluşuyor ve bu özellik bu sorunu tamamen çözüyor
  • Özel şifre güvenlik algoritması ise daha önce sızan şifreleri, türk insan isimlerini ve bir çok faktörü hesaplayarak şifrenin güvenlik seviyesini belirliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 251932
Tabloda LibreLogin yok ama üstünlük olarak;
  • Minexon/Leaderos entegrasyonu, 2FA'nın Leaderos'un 2FA sistemi ile beraber çalışması yani, 2FA oyundan açıldığında aynı 2FA site üzerinden de aktif oluyor.
  • Craftrise şifre kontrolü, Türkiyede bir çok sunucudaki oyuncuların şifresini aynı koyması sebebiyle bir çok hesap çalınma durumu oluşuyor ve bu özellik bu sorunu tamamen çözüyor
  • Özel şifre güvenlik algoritması ise daha önce sızan şifreleri, türk insan isimlerini ve bir çok faktörü hesaplayarak şifrenin güvenlik seviyesini belirliyor.
2 ve 3 özelliklerimi sevdim, yanıtınız için teşekkürler.

Kesinlikle aAuth tercihim LibreLogin,LimboAuth,Authme hepsi boş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl