Çözüldü LibreLogin vs. Özel Eklenti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FreadFries
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 781
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FreadFries

Tasarımcı (Yankılı)
Yazar Şefi
MinePass
Elmaslar
221
Minecraft
Furkan0936

Discord:

freadfries

Selamlar, eğer bir sunucu açacaksam çakma lobimde LibreLogin mi kullanmalıyım, yoksa bir özel eklenti mi öneriyorsunuz? Eğer özel eklenti öneriyorsanız sebeplerini lütfen belirtin.

Basitçe bir eklentiyi kullanmadan önce yorumlarına bakmakta fayda var, eğer insanlar tarafından öneriliyor ve kullanılıyorsa o eklentiyi kullanabilirsin; bu her zaman doğru olmayabilir fakat son seçeneğin bu olsun yani eklenti hakkında pek bilgi sahibi değilsen bu seçenek hayat kurtarabiliyor :). Ayrıca eklenti seçerken neler sunduğuna dikkat et; özellikle placeholderAPI, true/false olaylarını döndürecek bir yer tutucuya sahipse ilk seçeneğin her zaman o eklenti olmalı. Tabii bir geliştirici değilsen son söylediğimi önemsemene gerek yok. Düşünecek olursak örneğin oyuncunun giriş yapıp yapmadığını döndürebilirsen lobiye giren oyuncuların giriş yapıp yapmadıklarını kestirip bir sızıntı bulup içeriye girdiklerini anlaman çok daha kolay olur ve o oyuncuları banlarsın. Keşke bu anlattıklarım gerçek olsa... Neredeyse hiç bir giriş eklentisinde bunları destekleyen bir şey yok veya ben gözden kaçırmış olabilirim...

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bu eklenti çok güzel, tabii ücretsiz bir alternatifi var mı bilmiyorum

Bu eklenti çok güzel, tabii ücretsiz bir alternatifi var mı bilmiyorum
PIN şeklinde yapasım yok, klasik login yönteminden yanayım

Basitçe bir eklentiyi kullanmadan önce yorumlarına bakmakta fayda var, eğer insanlar tarafından öneriliyor ve kullanılıyorsa o eklentiyi kullanabilirsin; bu her zaman doğru olmayabilir fakat son seçeneğin bu olsun yani eklenti hakkında pek bilgi sahibi değilsen bu seçenek hayat kurtarabiliyor :).
Yorumların neredeyse tamamı pozitif

Ayrıca eklenti seçerken neler sunduğuna dikkat et; özellikle placeholderAPI, true/false olaylarını döndürecek bir yer tutucuya sahipse ilk seçeneğin her zaman o eklenti olmalı. Tabii bir geliştirici değilsen son söylediğimi önemsemene gerek yok. Düşünecek olursak örneğin oyuncunun giriş yapıp yapmadığını döndürebilirsen lobiye giren oyuncuların giriş yapıp yapmadıklarını kestirip bir sızıntı bulup içeriye girdiklerini anlaman çok daha kolay olur ve o oyuncuları banlarsın.
Eklentide 2FA, TOTP gibi özellikler var, ondan güvenlik açısından sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Geliştirici olmadığım için PAPI döndürmelerini pek bilmiyorum.

Login eklentilerinde genelde sızıntı, açık vs olmasa yeter benim için

Fread abim yapmış işte, beğenelim gitsin yoksa... :) Cevaba gelirsek: kullanabilirsin bence gayet güzel bir eklentidir.

limboauth the best

Nasıl yani? Benim yaptığım bir eklenti değildir

Objektif olarak avantajları nedir?
- limbofilter ile birleştirip iyi bir bot koruması sağlayabiliyorsunuz
- şifrelerin kullanacağı dünyayı boşluğu herşeyi değiştirebiliyorsunuz
- title, actionbar gibi mesajlar ekleyebiliyorsunuz
- 15'e yakına şifreleme türü(SHA256 AUTHME falan)
- QR KODU ile 2FA (bu özelliği hiç kullanmadım ama içinde var)
- /login /register komutlarını değiştirebiliyoruz
- offline(korsan) oyuncuları özelleştirebilme
- online(premium) oyuncuları özelleştirebilme

ve saymadığım bir çok özelliği var kendin configini incelersen anlarsın zaten

- limbofilter ile birleştirip iyi bir bot koruması sağlayabiliyorsunuz
- şifrelerin kullanacağı dünyayı boşluğu herşeyi değiştirebiliyorsunuz
- title, actionbar gibi mesajlar ekleyebiliyorsunuz
- 15'e yakına şifreleme türü(SHA256 AUTHME falan)
- QR KODU ile 2FA (bu özelliği hiç kullanmadım ama içinde var)
- /login /register komutlarını değiştirebiliyoruz
- offline(korsan) oyuncuları özelleştirebilme
- online(premium) oyuncuları özelleştirebilme

ve saymadığım bir çok özelliği var kendin configini incelersen anlarsın zaten
Eklenti paralı sanıyordum, bir göz atarım :like:

Konuyu sen yaptınya hani
hani yani
hani

Selamlar, eğer bir sunucu açacaksam çakma lobimde LibreLogin mi kullanmalıyım, yoksa bir özel eklenti mi öneriyorsunuz? Eğer özel eklenti öneriyorsanız sebeplerini lütfen belirtin.
AuthME tercih etmeme sebebin nedir?

Velocity kullanıyorsanız limboauth tercih edebilirsiniz.

AuthME tercih etmeme sebebin nedir?
Açık olması hakkında bir takım olay dönmesinden dolayı (ki sanırım kapatılabiliyor), fakat onun dışında LibreLogin daha kullanışlı geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl