sergenk55
Lisenin önemi yok bence önemli olan liseye geçtikten sonra çalışmaya devam etmek kötünün iyisi bir lisede okuyup çok iyi sıralama yapan arkadaşlarım kişiler tanıyorumDers çalış, güzel bir liseye gitmek önemli
realundefeated
Lisenin önemi var ama her şey değil. 4 yıl boyunca olacak sıra arkadaşlarını seçiyor olacaksın. Ama her şey değil. Daha iyi lise ortalamada daha iyi başarı.Lisenin önemi yok bence önemli olan liseye geçtikten sonra çalışmaya devam etmek kötünün iyisi bir lisede okuyup çok iyi sıralama yapan arkadaşlarım kişiler tanıyorum
mubintr
zirve tek kisilik dostum.Lisenin önemi var ama her şey değil. 4 yıl boyunca olacak sıra arkadaşlarını seçiyor olacaksın. Ama her şey değil. Daha iyi lise ortalamada daha iyi başarı.
mubintr
Evet o da önemli ortaokuldaki arkadaşlarının muhtemelen hiçbiri ile bir daha görüşmeyeceksin.arkadaşlarınla takıl dolaş vb. ortaokulda ki arkadaşlarınla aynı sıraya oturacağın son senen olduğunu unutma derim
Güzel bir lisede kazan ama üniversitenin daha önemli olduğunu unutma derim ortalama yap sınav içi önerimde kolay sorulardan başlaMerhaba, ben 8. sınıfım LGS'ye giren abilerim veya ablalarım yapmamı önerdiği şeylerden bahsedebilir mi veya yapmamamı önerdiği şeylerden?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!