LGS'YE GİRENLER KONUYA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhatIsMyName?

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
13
Merhaba, ben 8. sınıfım LGS'ye giren abilerim veya ablalarım yapmamı önerdiği şeylerden bahsedebilir mi veya yapmamamı önerdiği şeylerden?

Ders çalış, güzel bir liseye gitmek önemli

Ders çalış, güzel bir liseye gitmek önemli
Lisenin önemi yok bence önemli olan liseye geçtikten sonra çalışmaya devam etmek kötünün iyisi bir lisede okuyup çok iyi sıralama yapan arkadaşlarım kişiler tanıyorum

Lisenin önemi yok bence önemli olan liseye geçtikten sonra çalışmaya devam etmek kötünün iyisi bir lisede okuyup çok iyi sıralama yapan arkadaşlarım kişiler tanıyorum
Lisenin önemi var ama her şey değil. 4 yıl boyunca olacak sıra arkadaşlarını seçiyor olacaksın. Ama her şey değil. Daha iyi lise ortalamada daha iyi başarı.

Bence lise de çok önemli ama her şey değil. Ancak 4 yıl boyunca yanında olacak kişileri seçtiğin için ders çalışarak kendi seviyende insanlarla birlikte olmanı tavsiye ederim. Ben şu anda fen lisesi okuyorum ve kendi seviyemde insanların etrafında olduğum için gayet memnunum. Bu yüzden liseyi de boşvermemek lazım.

Lise pek takılcak bir olay değil bence, İleride üniversiteye gitmek istiyorsan ortalama bir Anadolu lisesine gidecek kadar çalışsan yeterli diye düşünüyorum. 1 yılını lise için batırma derim, ders konusunu tadında tut arkadaşlarınla takıl dolaş vb. ortaokulda ki arkadaşlarınla aynı sıraya oturacağın son senen olduğunu unutma derim

arkadaşlarınla takıl dolaş vb. ortaokulda ki arkadaşlarınla aynı sıraya oturacağın son senen olduğunu unutma derim
Evet o da önemli ortaokuldaki arkadaşlarının muhtemelen hiçbiri ile bir daha görüşmeyeceksin.

Lisenin önemi yok üniye gir keyfine bak

Lise her şey değildir öncelikle bunu bil kendini kasmaya gerek yok. Ama önemi de büyük. Benim zamanımda okul birincileri, sınıf birincileri stres yüzünden sınavda benim arkamda kalmıştı. Sınavda stres yönetimi çok önemli o yüzden. Lisenin önemi yok diyen arkadaşlar da boş yapıyorlar. Daha iyi bir lise daha iyi bir ortam demektir. Kişilik lisede oluşuyor. Çevrendeki insanlar yani arkadaşların da ilerideki kişiliğin için seni etkileyeceklerdir. Mahalle arasında meslek lisesinde boş takılıp sıfır birikimle liseyi bitireceğine tabii ki nitelikli bir lisede okumak için çabalayacaksın.

Merhaba, ben 8. sınıfım LGS'ye giren abilerim veya ablalarım yapmamı önerdiği şeylerden bahsedebilir mi veya yapmamamı önerdiği şeylerden?
Güzel bir lisede kazan ama üniversitenin daha önemli olduğunu unutma derim ortalama yap sınav içi önerimde kolay sorulardan başla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl