Eklenti Paylaşımı LexonTrade | Gelişmiş Trade Plugini | cordidev.

LeadersCordi

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
17
Minecraft
LeadersCordi

Discord:

iyitanirlarr

Minecraft Sürümleri
1.20.4

LexonTrade | Gelişmiş Takas Sistemi (1.20.4+)​

Lexon Project tarafından geliştirilen, sunucu ekonomisini canlandıracak ve oyuncular arası ticareti güvenli hale getirecek yeni nesil takas eklentisi.

⚡ Öne Çıkan Özellikler​

• Dinamik Config: Menüdeki her butonun yerini, ismini ve açıklamasını kafana göre takıl diye tamamen ayarlanabilir yaptık.
  • Hızlı İstek: Menüde oyuncu aramakla uğraşma; arama butonuna bas, chate ismi yaz ve direkt isteği gönder.
  • NPC Entegrasyonu: Citizens veya FancyNpcs kullanarak pazar alanları oluşturabilirsin.
  • Ekonomi Kontrolü: /trade komutuyla her yerden takas atanlardan komisyon (TL/Vault) kesebilir, NPC üzerinden yapılan takasları ücretsiz yapabilirsin.
  • Kesintisiz Güvenlik: Takas sırasında eşya değişirse geri sayım sıfırlanır. Oyuncu çıkarsa veya envanter kapanırsa eşyalar güvenle iade edilir.

🛠 Gereksinimler​

• Sürüm: Paper / Purpur / Leaf 1.20.4+
  • Yazılım: Java 17+
  • Desteklenen Eklentiler: Citizens, FancyNpcs, Vault.

📂 Kurulum ve Kullanım​

1. Jar dosyasını plugins/ içine at ve sunucuyu başlat.
  2. config.yml üzerinden komisyon miktarını ve mesajları kendine göre ayarla.
  3. NPC kullanacaksan /tradeadmin setnpc ile tanımlamanı yap.
  4. Ayarların aktif olması için /tradeadmin reload yazman yeterli.

📜 Komutlar / Yetkiler​

• /trade <oyuncu> - Takas isteği gönderir. (lexontrade.use)
  • /trade accept/deny - İsteği yanıtlar.
  • /tradeadmin reload - Config yeniler. (lexontrade.admin)
  • /tradeadmin setnpc - Citizens NPC'sini takasçı yapar.
Geliştirici: Cordi (Lexon Project) Veri Tabanı: YAML / MySQL

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

📸 Eklentiden Kareler/Görseller

1775666627188.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184040.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184049.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184058.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184130.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184138.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184148.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-08 184241.webp

1775666627188.webpEkran görüntüsü 2026-04-08 184040.webpEkran görüntüsü 2026-04-08 184049.webpEkran görüntüsü 2026-04-08 184058.webpEkran görüntüsü 2026-04-08 184130.webpEkran görüntüsü 2026-04-08 184138.webpEkran görüntüsü 2026-04-08 184148.webp

Son düzenleme:
Elinize sağlık yeterli olan her şey koyulmuş güzel görünüyor

Eline emeğine sağlık güzel olmuş

elinize emeğinize sağlık gayet başarılı olmuş

Eline sağlık fakat bir sunucu sahibi gözü ile bakınca, neden bu plugini tercih edeceğim? dedim bir an varmıdır özgün bir özelliği

Eline sağlık fakat bir sunucu sahibi gözü ile bakınca, neden bu plugini tercih edeceğim? dedim bir an varmıdır özgün bir özelliği
Bilinen tüm dupeler fixdir ve redis & sql desteği olduğu için çok yüksek optimizasyona sahiptir. detaylı log sistemine sahiptir bu sayede oyuncu bir sıkıntı yaşadığında menüden ticaretlerine bakabilir veya bağladığınız veritabanından detaylı inceleyebilirsiniz. Bu plugini yaparken dikkat ettiğim en önemli şeylerden birisi optimizasyondur. Büyük bir sunucuda aynanda 40 kişinin trade yaptığında bile işlemci ve ram kullanımı çok azdır. İstek üzerine pluginin folia destekli halini paylaşabilirim.

Garip projeyi inceledim fakat Redis ile ilgili bir şeye rastlamadım dediğiniz özellikler zaten bir pluginde olması gereken işlevler değilmi?

bana soracak olursan bir trade plugininde leaderOS crafter gibi yazılımlarla destekli bir kredi takas ve krediyi fiziksel çeke dönüştüren bir sistem olsa plugin öne çıkar

Ekstra olarak plugin olması gereken sistemler içeriyor bir sunucu sahibi bu plugini kullanacağına yıllardır kullandığı veya ücret ödediği plugini kullanır

Karar senin ben güzel bir fikir verdim :slightly:

Son düzenleme:
Garip projeyi inceledim fakat Redis ile ilgili bir şeye rastlamadım dediğiniz özellikler zaten bir pluginde olması gereken işlevler değilmi?
Redis desteği localde tamamlandı ve bu akşam GitHub'da paylaşacağım plugini'i rakiplerinden ayıran asıl şey, sadece bir eşya takas aracı değil, menüdeki her butonun konumuna kadar müdahale edebildiğin tam dinamik arayüz mimarisi ve oyuncuyu menülerde boğmak yerine chat entegreli hızlı arama sistemiyle ticareti saniyelere indiren kullanıcı deneyimidir.

bana soracak olursan bir trade plugininde leaderOS crafter gibi yazılımlarla destekli bir kredi takas ve krediyi fiziksel çeke döndüren bir sistem olsa plugin öne çıkar

Ekstra olarak plugin olması gereken sistemler içeriyor bir sunucu sahibi bu plugini kullanacağına yıllardır kullandığı veya ücret ödediği plugini kullanır

Karar senin ben güzel bir fikir verdim :slightly:
Gayet güzel bir fikir bu akşam bunu yapacağım saol.

LexonTrade | Gelişmiş Takas Sistemi (1.20.4+)​

Lexon Project tarafından geliştirilen, sunucu ekonomisini canlandıracak ve oyuncular arası ticareti güvenli hale getirecek yeni nesil takas eklentisi.

⚡ Öne Çıkan Özellikler​

• Dinamik Config: Menüdeki her butonun yerini, ismini ve açıklamasını kafana göre takıl diye tamamen ayarlanabilir yaptık.
  • Hızlı İstek: Menüde oyuncu aramakla uğraşma; arama butonuna bas, chate ismi yaz ve direkt isteği gönder.
  • NPC Entegrasyonu: Citizens veya FancyNpcs kullanarak pazar alanları oluşturabilirsin.
  • Ekonomi Kontrolü: /trade komutuyla her yerden takas atanlardan komisyon (TL/Vault) kesebilir, NPC üzerinden yapılan takasları ücretsiz yapabilirsin.
  • Kesintisiz Güvenlik: Takas sırasında eşya değişirse geri sayım sıfırlanır. Oyuncu çıkarsa veya envanter kapanırsa eşyalar güvenle iade edilir.

🛠 Gereksinimler​

• Sürüm: Paper / Purpur / Leaf 1.20.4+
  • Yazılım: Java 17+
  • Desteklenen Eklentiler: Citizens, FancyNpcs, Vault.

📂 Kurulum ve Kullanım​

1. Jar dosyasını plugins/ içine at ve sunucuyu başlat.
  2. config.yml üzerinden komisyon miktarını ve mesajları kendine göre ayarla.
  3. NPC kullanacaksan /tradeadmin setnpc ile tanımlamanı yap.
  4. Ayarların aktif olması için /tradeadmin reload yazman yeterli.

📜 Komutlar / Yetkiler​

• /trade <oyuncu> - Takas isteği gönderir. (lexontrade.use)
  • /trade accept/deny - İsteği yanıtlar.
  • /tradeadmin reload - Config yeniler. (lexontrade.admin)
  • /tradeadmin setnpc - Citizens NPC'sini takasçı yapar.
Geliştirici: Cordi (Lexon Project) Veri Tabanı: YAML / MySQL

📸 Eklentiden Kareler/Görseller

Ekli dosyayı görüntüle 285012Ekli dosyayı görüntüle 285013Ekli dosyayı görüntüle 285014Ekli dosyayı görüntüle 285015Ekli dosyayı görüntüle 285016Ekli dosyayı görüntüle 285017Ekli dosyayı görüntüle 285018Ekli dosyayı görüntüle 285019

Ekli dosyayı görüntüle 285012Ekli dosyayı görüntüle 285013Ekli dosyayı görüntüle 285014Ekli dosyayı görüntüle 285015Ekli dosyayı görüntüle 285016Ekli dosyayı görüntüle 285017Ekli dosyayı görüntüle 285018
Görsellere bayıldım umarım en yakın zamanda istediğiniz indirme sayısına ulaşırsınız.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl