Çözüldü Level Ve Manuadd SORUNU YARDIMM

PvP Serveri Olanlardada Varmı ? Bu Sorun

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SṖĪҠƐYṖĪӾĪƐ > αя∂α

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
3
Arkadaşlar Serverim PvP Serveri Ama Oyuncuların Başında Verilen Rütbe Yok Yani Benim basımda Kurucu yazmıyor /mangaddvden prefixini vb. ayarladım Hem O Yok Hemde PvPLevels Pluginini Herkez Bilir Arkadaşlar Kendi ismimim Başında Kaç LEVEL Olduğum Yazmıyor ? Neden Yazmıyor Anlayamadım :( Yardım Edicekler LÜTFEN ETSİN :(
BUDA FOTOĞRAF ARKADAŞLAR
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

EssentialsChat yüklemelisin taglar için.[DOUBLEPOST=1518450219,1518449910][/DOUBLEPOST]Ayrıca PvPLevels içinde EssentialsChat gerekli. Essentials config dosyasından chat formatın başına {PvPLevels-Level} eklemelisin

EssentialsChat yüklemelisin taglar için.[DOUBLEPOST=1518450219,1518449910][/DOUBLEPOST]Ayrıca PvPLevels içinde EssentialsChat gerekli. Essentials config dosyasından chat formatın başına {PvPLevels-Level} eklemelisin
Fotoğraf Atıcam Eğer Doğruysa YAPICAM[DOUBLEPOST=1518451306][/DOUBLEPOST]
Fotoğraf Atıcam Eğer Doğruysa YAPICAM
format: '<{GROUP}> {DISPLAYNAME} {MESSAGE}' Burda Bu Yazıyor

ProtocolLib Plugini yüklü yada güncel mi ?

Merhabalar, sorunun çözümü şudur, aşşağıdaki vereceğim kodu Essentials Config'teki "Format" bölümüne yapıştırırsanız sorun ortadan kalkar sonra "/essentials reload" yazmanız gerekmektedir.

'[&aLvl [LEVEL]&f] %prefix %player&f: %message'

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl