Çözüldü Level skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wizsagagaga

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
80
Merhaba bir skript arıyorum. Örneğin 10000 TL parası olunca rankatla yazcak ve Çaylak rütbesine eriştiricek. Ekstra olarak ayarlanabiliyorsa vip rütbelerindeki kişilerinde bu komutu kullanmasının yasak olmasını istiyorum. Sunucu sürümüm 1.16

Merhaba bir skript arıyorum. Örneğin 10000 TL parası olunca rankatla yazcak ve Çaylak rütbesine eriştiricek. Ekstra olarak ayarlanabiliyorsa vip rütbelerindeki kişilerinde bu komutu kullanmasının yasak olmasını istiyorum. Sunucu sürümüm 1.16
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bu Pluginleri Tercih Ederim.

Kod:
command /rutbeatla
  permission: rutbe.atlamaca
  permission message: Hey dostum! Sanırım VIP'sin ve bu komudu kullanmaya yetkin yok
  trigger:
              if player money bigger than 9999:
              execute console command "eco take %player% 10000"
            execute console command "manuadd çaylak %player%"
            execute console command "msg %player% Hey dostum az önce Çaylak rütbesine eriştin böyle devam et"

Bazı boşluk ve komut hataları olabilir onları düzeltirsin başarılar

@0Halley Paylaştığın skriptte group manager ile o rütbeyi manuel ayarlaması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl