Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beeboy07

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
656

Discord:

beeboy07#1737

70255

LesyMC Yetkili Alımları: Mimar & Moderatör
Selam MC-TR forumu üyeleri, şu anda yapım aşamasında olan Minecraft sunucumuzun daha hızlı hizmete girmesi ve açılıştan sonra ilerleyişini yitirmemesi için yetkili ekibimize özellikle daha önceden yetkili olmuş, yani bu işte tecrübesi olan kişileri ekibimizde hizmet verirken görmek istiyoruz. Eğer kendinize güveniyorsanız, sadece güvenmekle bunun olmayacağını bilin. Yeteneği olan, prensipli, konuşmasını bilen ve saygılı kişiler arıyoruz...

Öncelikle LesyMC projemizden bahsedelim... 2018 yılının sonlarına doğru aklımdaki sunucu projesini hayata geçirmeye başladım. Daha önceden sunucu ekibimde yanımda olan eski yetkilimle beraber sunucunun ilk adımını 2019'un Ocak ayında attık. Ocak ayından sonra her hafta sonu sunucu için fikirler üretmeye ve sunucunun temel yapısını oluşturmaya başladık. Sunucuda çalışmalar devam ederken en büyük sıkıntının harita olduğunu fark ettik, bundan ötürü öncelikli olarak mimar arkadaşları alacağız. LesyMC temelinde Factions yatan bir sunucudur. Rütbe olmaması ve diğer Factions sunucularda bulunan çoğu özelliğin olmaması bizim hayal gücümüzü daha da arttırdı. Rütbe gibi 5 yıllık eski sisteme artık son veriyoruz.

70256

Nasıl başvurabilirim?
Öncelikle aşağıdaki verilen bağlantılardan başvuru yapın, ardından konunun altına "Başvuru yaptım, Discord ID'm: beeboy07#1737" şeklinde mesaj atın. Başvurunuzu inceledikten sonra sonucu size Discord ile ulaştıracağım. Eğer Discord'unuz yoksa başka bir iletişim adresinizi yazabilirsiniz. Ayrıca Discord Sorumlusu ve Sosyal Medya Sorumlusu aramaktayız, eğer bu yetkileri istiyorsanız "Başvuru yapacağım, Discord ID'm beeboy07#1737" şeklinde mesaj bırakın ve arkadaş eklememi bekleyin.

Başvurduktan sonra bana Discord aracılığıyla ulaşın! beeboy07#1737

70258

Moderatör Başvurusu
Moderatör, oyunda kuralları çiğneyen
oyunculara gerekli cezai işlemi uygular.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

~

70257

Mimar başvurusu
Mimar, haritaların yapımına yardım
eder ve yapıların görünüşünü iyileştirir.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

~

Sosyal Medya
Bizi sosyal medyadan takip ederek sunucuya
dair haberleri & güncellemeleri görebilirsiniz.
(Discord sunucusu için beeboy07#1737)

Ekli dosyalar

• nQE8ZN.jpg
    nQE8ZN.jpg
    342,3 KB · Görüntüleme: 390
  • ezgif-4-26ff054d5c9b.png
    ezgif-4-26ff054d5c9b.png
    1,7 KB · Görüntüleme: 423
Mükemmel olacağından şüphemiz yok.

Yiğit'in geçmiş sunucularını bilen biri olarak LesyMC ile Yiğit'in işi birkaç adım öteye götüreceğinden eminim. Umarım sunucunun kalitesi kadar yetkililerin kalitesi de yüksek olur. İyi yetkililer bulmanız dileğiyle...

Mükemmel olacağından şüphemiz yok.
Şımartmayınız ^ ^, daha sunucu açılmadı.

Yiğit'in geçmiş sunucularını bilen biri olarak LesyMC ile Yiğit'in işi birkaç adım öteye götüreceğinden eminim. Umarım sunucunun kalitesi kadar yetkililerin kalitesi de yüksek olur. İyi yetkililer bulmanız dileğiyle...
Evet, önceki sunucudan daha başarılı bir sunucu yapma peşindeyim. Hedefim önceki sunucuyla yeni sunucunun karşılaştırılamayacak kadar başarı farkı olması. Bu arada LesyMC benim ilk sunucum olacak, inşallah diyelim.

Mükemmel bir sunucu bizi bekliyor. :<3:

Yiğit kardeşimin yaptığı tüm projeler gibi bu projede mükemmel olacaktır.
Başarılar.​

Tasarım ve logo mükkemmmel Başarılar

Skripter arıyormusunuz

Yok tanımıyorum

Skripter arıyormusunuz
Skripter alımını forum üzerinden yapmamın gereği yok. Şayet skripter lazım olursa Discord arkadaş listemde ekli kalmanız iyi olacaktır beeboy07#1737. Skriptleri kendim yazdığım için skripter alımını skript yazmaya zamanım olmadığım için yapabilirim, düşük bir ihtimalle.

Efsane bir sunucu bizleri bekliyor. Sabırsızlanıyorum.

Beeboy07 arkadaşlık isteğimi kabul edermisin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl