leonnetwork.keyubu.com ⋗ Konu Tasarımı Düzenlendi Her Gün Saat 20:00 event! | /shop /işçi | Özel Spawner Sistemi | Kalitelitiyiz Ve Bunun Arkasındayız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeonNetwork
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.882
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeonNetwork

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Minecraft
Phatron
leon_network_konutasarım2.png
leon_network_konutasarım1.png
leon_network_konutasarım3.png

leon_network_konutasarım4.png

leongif.gif

qi.gif

Son düzenleme:
Merhaba,
Kategori kuralları gereği konunuzda en az 5 adet resim ve 10 mesaj gereklidir. Aksi taktirde konu arşive alınacaktır, eksikleri tamamlamanız için 24 saat tanıyorum. Ek olarak forumda Discord adresi paylaşmak yasaktır. Dikkat etmenizi rica ediyorum. İyi forumlar dilerim.

Konu tasarımı çok kötü.
Sistemler bir kaç sistem dışında klasik.
Mapler harika
Başarılar..

Konu tasarımının o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum biraz eksik bence.
Opskyblock'u golemli olarak görmek istiyorum
başarılar.​

Konu tasarım orta sistemler azıcık kötü mapler orta ama lakin herşey bunlardan ibaret değil çok sıcak kanlı insanlar var konuşup eğlenicegiz oyuna bakmak için girdim konuşmanın arasında daldım kaldım. kurucuda iyi biri.

Öncelikle merhaba, sunucu tasarımınızı pek beğenemedim. Daha doğrusu sanki biraz basite kaçılmış. Bunun yanı sıra sistemlerin çoğu bilindik ki 1-2 tanesini ilk defa gördüm. Bununla birlikte sunucu haritalarınızda oldukça güzel ve hoş olmuş. Sunucu yetkili ekibinize ve size başarılar dilerim.

Konu tasarımı idare eder, sistemler klasik, mapler güzel, başarılar dilerim.

Konu tasarımı geliştirilebilir. Mapleriniz çok güzel. Başarılar.

aynı şeyler sıktı :( Başarılar dilerim!

Selam, Kendi Görüşlerimi Söylemek İsterim. Konu Tasarımı Kötü. Arkadaşlarımızında Dediği Gibi sistemler Çok Klasik.

servere girdim. videoda çektim. ancak serverde warpların nerdeyse çoğu çalışmıyor. klasik bir çok işlemde perm hatası veriyor böyle bir dünya yok diyor. özel bir sistem zaten yok. ezmek için demiyorum beni bilen bilir tarafsızımdır ancak bana göre server vasadın altında. bir işe yaramaz..

sistemler'den bahsedilmemiş, konu tasarım klasik, başarılar.

Klasik sistemler ile açılmış. Haritalarınızı beğendim. Başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl