Lens kullanmak için gerekenler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kimsesiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 810

Kimsesiz

"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Elmaslar
80

Selamun Aleyküm arkadaşlar uzun zamandır konu açmıyorum yazlıktaydım,
neyse konuya geçelim
||

Arkadaşlar 7 - 8 yıldır gözlük kullanıyorum miyop'um
16 yaşındayım lense geçmek istiyorum nedeni şu
arkadaşlar göz numaram sağ 6,75 sol 7
oldukça büyük %30 inceltme kullanmama rağmen oldukça
kalın camları var.Bir diğer neden ise artık gözlükten sıkıldım
tarz değiştirmek istiyorum yani ;) siz anladınız.
Velhasıl kelam lense geçmeye karar verdim ayın 17sine randevü aldım
lens muaynesi ayrıymış gözlükle aynı değilmiş bunları detaylı açıklarsanız
sevinirim. Arkadaşlar ben lensi kullanabileceğime inanıyorum hijyen konusunda
çok olmasada tırnaklarımı olsun her hafta kesmeye çalışırım sabah öğlen akşam yatsı olmak üzere en az
4 defa ellerimi yıkarım. Hijyen konusunda sıkıntı yok gözlere gelirsek bu zamana kadar
herangi bir sorun yaşamadım sadece miyop ve astigmat var birde bizde gözlük genetik
baba tarafı full gözlüklü benim kuzenlerim var amca oğlu onlar takınıyor sorunsuz 2 yıldır. Bende
geçmeye karar verdim. Size bir danışayım dedim muayne olsun takınırken çıkarırken
nasıl yapacağım olsun nelere dikkat edeceğim olsun bunları lens kullanan veya kullanmış arkadaşlar
açıklaya bilirmi hem lens kullanmak isteyenler hemde benim için son derece yararlı bir konu olacak.​

ilk taktığında gözlüğe alıştığın için çok değişik gelecektir hissi, ağrı bile yapabilir ilk haftalarda. gözlükten farklı olarak bakımı çok zordur, tavsiyem değildir lens. gözüne bir toz vs. geldiğinde kızarıklık yapabilir, ama tabi iyi yanları da var lensin, mesela gözlük takarken gördüğün çerçeveleri lenste görmeyeceksin ki bu da büyük bir artıdır bence. 2 yıl daha gözlükle dayan sonra lazerle çizdir derim ben, fakat senin kararın.

ilk taktığında gözlüğe alıştığın için çok değişik gelecektir hissi, ağrı bile yapabilir ilk haftalarda. gözlükten farklı olarak bakımı çok zordur, tavsiyem değildir lens. gözüne bir toz vs. geldiğinde kızarıklık yapabilir, ama tabi iyi yanları da var lensin, mesela gözlük takarken gördüğün çerçeveleri lenste görmeyeceksin ki bu da büyük bir artıdır bence. 2 yıl daha gözlükle dayan sonra lazerle çizdir derim ben, fakat senin kararın.
Ya çizdirme olayı biraz sakat nedeni doktora sorduk biz 23 yaşından önce yapılan çizdirmelerin yineleneceği söyledi biraz istemiyorum yani

Ya çizdirme olayı biraz sakat nedeni doktora sorduk biz 23 yaşından önce yapılan çizdirmelerin yineleneceği söyledi biraz istemiyorum yani
göz sorunun doğuştan geliyorsa olabilir ama bilgisayar gibi şeylerden olduysa çizdirdikten sonra bilgisayara az oturarak sorunu çözebilirsin diye düşünüyorum ben.

Ek olarak kullanacaksan her yerde kullanma, önemli yerlerde kullan.

Ek olarak kullanacaksan her yerde kullanma, önemli yerlerde kullan.
isterdim fakat gözlerim büyük gözlüğü çıkarınca önümü göremiyorum yani mecbur takıldığı zaman sabahtan akşama kadar durması gerek

Lens Zor İş Dikkatli Ol Gözünde Kırılırsa Körlük Elden Gidiyeah Olur Dikkatli ol Doktordan Al !

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl