Kimsesiz
"Hiç" Olmak "Herkes" olmaktan daha onurlu!
Selamun Aleyküm arkadaşlar uzun zamandır konu açmıyorum yazlıktaydım,
neyse konuya geçelim
||
Arkadaşlar 7 - 8 yıldır gözlük kullanıyorum miyop'um
16 yaşındayım lense geçmek istiyorum nedeni şu
arkadaşlar göz numaram sağ 6,75 sol 7
oldukça büyük %30 inceltme kullanmama rağmen oldukça
kalın camları var.Bir diğer neden ise artık gözlükten sıkıldım
tarz değiştirmek istiyorum yani ;) siz anladınız.
Velhasıl kelam lense geçmeye karar verdim ayın 17sine randevü aldım
lens muaynesi ayrıymış gözlükle aynı değilmiş bunları detaylı açıklarsanız
sevinirim. Arkadaşlar ben lensi kullanabileceğime inanıyorum hijyen konusunda
çok olmasada tırnaklarımı olsun her hafta kesmeye çalışırım sabah öğlen akşam yatsı olmak üzere en az
4 defa ellerimi yıkarım. Hijyen konusunda sıkıntı yok gözlere gelirsek bu zamana kadar
herangi bir sorun yaşamadım sadece miyop ve astigmat var birde bizde gözlük genetik
baba tarafı full gözlüklü benim kuzenlerim var amca oğlu onlar takınıyor sorunsuz 2 yıldır. Bende
geçmeye karar verdim. Size bir danışayım dedim muayne olsun takınırken çıkarırken
nasıl yapacağım olsun nelere dikkat edeceğim olsun bunları lens kullanan veya kullanmış arkadaşlar
açıklaya bilirmi hem lens kullanmak isteyenler hemde benim için son derece yararlı bir konu olacak.
16 yaşındayım lense geçmek istiyorum nedeni şu
arkadaşlar göz numaram sağ 6,75 sol 7
oldukça büyük %30 inceltme kullanmama rağmen oldukça
kalın camları var.Bir diğer neden ise artık gözlükten sıkıldım
tarz değiştirmek istiyorum yani ;) siz anladınız.
Velhasıl kelam lense geçmeye karar verdim ayın 17sine randevü aldım
lens muaynesi ayrıymış gözlükle aynı değilmiş bunları detaylı açıklarsanız
sevinirim. Arkadaşlar ben lensi kullanabileceğime inanıyorum hijyen konusunda
çok olmasada tırnaklarımı olsun her hafta kesmeye çalışırım sabah öğlen akşam yatsı olmak üzere en az
4 defa ellerimi yıkarım. Hijyen konusunda sıkıntı yok gözlere gelirsek bu zamana kadar
herangi bir sorun yaşamadım sadece miyop ve astigmat var birde bizde gözlük genetik
baba tarafı full gözlüklü benim kuzenlerim var amca oğlu onlar takınıyor sorunsuz 2 yıldır. Bende
geçmeye karar verdim. Size bir danışayım dedim muayne olsun takınırken çıkarırken
nasıl yapacağım olsun nelere dikkat edeceğim olsun bunları lens kullanan veya kullanmış arkadaşlar
açıklaya bilirmi hem lens kullanmak isteyenler hemde benim için son derece yararlı bir konu olacak.