lorexsx
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Merhabalar 2017 ~ 2021 yılları arasında Admin-Developer-Discord Moderatör lüğü ve +50 lik bir sunucum var idi. Tabii bunlar eskiden di şimdi tekrardan bir sunucu kurmak istiyorum hub sunucu olacak Ortaklarla hangi oyunlarla başliyacağımıza karar vericeğiz. Ancak ben Skyblock - Survival - Arena PvP olarak başlamak istiyorum ve geliştirici ekibide arıyorum ondan önce son demek istediğim ise birbirimize güvenene kadar numara vericeğiz ve katılmak isteyen arkadaşlar çözüm odaklı kolay pes etmeyen kişiler olması benim için önemlidir. Şimdi aradığım kişilere geçelim :
Ortak : Herhangi bir geliştirme işini alabilecek olsun ve maddi destek sağlayabilecek olsun yeterlidir. Builder veya Developer olarak görev yapacaktır. Kurucu olarak ben ve ortaklarımda birlikte bir işin ucundan tutacağız.
3x Builder : Ücreti discord dan konuşacağız. Build pluginlerini kullanabilen ve iyi build yapan builderlar arıyoruz.
2x Developer : Skript ve Plugin yazmayı bilen işinde iyi olan developer lar arıyoruz. Ücretleri discord dan konuşacağız.
Iletişim Discord : Lorex#2331
Ortak : Herhangi bir geliştirme işini alabilecek olsun ve maddi destek sağlayabilecek olsun yeterlidir. Builder veya Developer olarak görev yapacaktır. Kurucu olarak ben ve ortaklarımda birlikte bir işin ucundan tutacağız.
3x Builder : Ücreti discord dan konuşacağız. Build pluginlerini kullanabilen ve iyi build yapan builderlar arıyoruz.
2x Developer : Skript ve Plugin yazmayı bilen işinde iyi olan developer lar arıyoruz. Ücretleri discord dan konuşacağız.
Iletişim Discord : Lorex#2331