Bulundu LegosTR | Admin ➤ Builder ➤ Moderator ➤ Rehber ➤ALIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serkansamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.494
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Aktif Alımlar Devam Ediyor +

➳ Adınız :Ege
➳ Soyadınız :Topal
➳ Yaşınız:14
➳ Hangi Yetki :Builder
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) :Başarılarım Çok Sunucuda Var Ama Bilgi Daha Önemlidir Tabii.
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ;Evet.
➳ Discord Adresiniz :Ege#3804

Konu Aktif ++++++++

Merhaba 3 kişilik bir gurubumuz var ve profesyonel build yapıyoruz eğer map alicaksaniz ucuzdan satiriz hazır maplerimizde EmirA#7624 discorddan ulaşabilirsiniz

Merhaba 3 kişilik bir gurubumuz var ve profesyonel build yapıyoruz eğer map alicaksaniz ucuzdan satiriz hazır maplerimizde EmirA#7624 discorddan ulaşabilirsiniz
Haritalara Para Verme Taraftarı Değiliz Size Kolay Gelsin

Öncelikle Aleykümselam
➳ Adınız : Emre
➳ Soyadınız : Uyanık
➳ Yaşınız 16
➳ Hangi Yetki : Moderatör
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) : Rehber Komutlarını ve Moderator Komutlarını tamamen bilmekteyim 3 yıldır tek 1 sunucu da destek surdurdum bu sunucuda 1.yıl 3 ay gibi rehberlik 3,4 ay gibi süre Test Moderatorluk yaptim komut bilgim %90
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ; Kendine Güvenmeseydim bu başvuruyu yapmazdım :)
➳ Discord Adresiniz : ReaticEmre^)#3551

✱ Başvuru Formu
➳ Adınız :Yasin
➳ Soyadınız :Topcu
➳ Yaşınız15
➳ Hangi Yetki :Rehber
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) :6 Kez rehberlik yaptım büyük ölçüde rehberlik bilgim var.
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ;Evet
➳ Discord Adresiniz :© Yasin#6538

Adınız :Berat
➳ Soyadınız :Erdem
➳ Yaşınız:11
➳ Hangi Yetki :Admin
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) :Kendim Gennelikle Kendim SUnucu Actım icin 0 dan Hub Tasarımı Yapıp Vs. Yaptım İşler var iyi admin olucamı Düşünüyorum Ve 5 Kere Başadminlik 3 kere ortak 7 kere modluk ve 1 kerede mimarlık tecrübelerim var
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ; Tabikide .)
➳ Discord Adresiniz :Berat_Erdem_31#3058

Ad: Muhammed Mustafa Soyad : Tutan yaş : 14 hangi yetki :admin o olmazsa Mod Başarılarım :birçok sunucuda rehber mod admin asistan oldum kendine güveniyomusun : evet güveniyorum DiscordAdresim : [Musticannnnnn][Mustafa]#2820

Adınız :Berat
➳ Soyadınız :Erdem
➳ Yaşınız:11
➳ Hangi Yetki :Admin
➳ Başarılarınız (Bilginiz Daha Önemli) :Kendim Gennelikle Kendim SUnucu Actım icin 0 dan Hub Tasarımı Yapıp Vs. Yaptım İşler var iyi admin olucamı Düşünüyorum Ve 5 Kere Başadminlik 3 kere ortak 7 kere modluk ve 1 kerede mimarlık tecrübelerim var
➳ Kendinize Güveniyormusunuz ; Tabikide .)
➳ Discord Adresiniz :Berat_Erdem_31#3058
Berat kardeşim 11 yaşım var diyosun acaba 11 yaşında o kadar parayı nereden buldun hub sunucum falan var dedin 3 kere ortak falan nerden buldun o parayı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 11 yaşında birisini baş admin/mod/ortak yapacak birisinin aklına şaşarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl