Sol Reklam

Bulundu LegendCraftTR | Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yasinto5709

Hey Dostum! Barış Getirmeye Geldik.
Emektar
Elmaslar
125
Puanlar
7.080
Yer
Minecraft
Minecraft
Yasinto5709

Discord:

yasindev

ön söz
LegendCraftTR geçmişi olan ve kitlesi mevcut bir  hub sunucudur. Duysad ve ekibi tarafından geliştirilen lctr ilk sezonu tek oyun moduyla 30 aktif oyuncu barajını geçerek kapatmıştır. Lctr yönetim ekibi olarak gayet güzel ilerlemektedir ancak çok büyük bir saldırıya maruz kaldık. Saldırı sonucu tüm verileri kaybetsekte bu gelişmemize engel olmayacak. Beni tanıyan kişiler çalıştığım ve yaptığım işleri bilir. Lctr olarak ilk sezonun aksine yeni sezonda daha tecrübeli ve işini bilen bir ekiple girmek istiyoruz.

Baştaki Bölümler;
- Yönetici 1 adet Alım bitti
- Geliştirici 1 adet Alım bitti
- Görevli 2 adet Alım bitti
- Yardımcı 2 adet Alım bitti
- Tasarımcı 1 adet Alım bitti
- Mimar 1 adet Alım bitti

Başvurunu değerlendirebilmemiz için aşağıdaki şartları karşıladığından emin olmalısın;

1. LegendCraftTR ve ekip içerisindeki görevin ve özel bağlantılı bilgilerin gizliliğini korumak.
2. Belirli bir çevrimiçi süresi ve aktif olarak iletişim.
3. 16 yaş ve üzeri olmak.
4. Yazım kurallarına hakim olmak.
5. Ekip içi iletişime adapte olabilmek ve ekip çalışmalarına katılım gösterebilmek.
6. Hizmet Şartları'nı daha önce ihlâl etmemiş olmak.

Başvuru içeriğinde uçan bir penguen olduğundan bahsedebilirsin. Fakat bunun doğru olmadığını anlarız. Bu sebeple lütfen boş yere yazmayın

Başvurunun cevabını sabırsızlıkla bekleyeceğini biliyoruz fakat başvuru yoğunluğu sebebiyle başvurun onaylansa bile bu beklediğin kadar kısa süre içerisinde olmayabilir. Aynı sebeple reddedilen başvurular için başvuru sonucu ile ilgili bir dönüş yapamıyoruz.

Neden Biz;
- Hediye niteliğinde (nitro,steam key vb.) Öduller verdigimiz yetkili etkinlikleri
- İşinde iyi kişiler ile kendini geliştirme imkanı.
-Ekip içi eğlence amaçlı (film gecesi, oyun günü, santranç vb. ) Sosyal aktiviteler.
- Lctr adı altında kendi projelerinizi destekleme.

Gibi birçok sebep buluyor iletişim ve başvuru için

discord: yasinto5709

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı