A
Atabeyi
Ziyaretçi
TEŞEKKÜRLER@TeknoGamerYou @Laz CilginTurk@firestud5 @Celil53 @ImHai @TheGaMeLiFe_HD @Kalerda @BroPlayz @Lapynours @TurkishOyuncu @ddarkk![]()
Normal Motd Pluginlerinden farklı olarak LeftMotd plugini sunucunun Soluna bir motd alanı ekliyor.Basit bir yapısı olan bu pluginin ayarlaması olsun uygulaması olsun oldukça kolay ve kullanışlı.Pek fazla işe yaramasa da plugin görsel açıdan sunucuya renk katıyor.İstediğiniz kadar motd ekleyebiliyorsunuz.İster 1 tane ister 2 ister 10 tane.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Resimden de anlaşılacağı üzre çok kolay bir düzenlemeye sahip.leftMOTDs kısmından sonraki satırlara istediğinizi yazıyorsunuz.Oldukça Basit !
![]()
![]()
![]()
![]()
Resmi Spigot Sayfası :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Protocol Lib :Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Benim Upload Ettiğim (ÖNERİLEN)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
VirusTotal
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Sürüm : 1.7.X 1.8.X
NOT : BungeeCord var ise ÇALIŞMAZ
TAG LİST
TEŞEKKÜRLER
Gerçekten güzel olmuş ben 4yıldır pluginlerle ugrasıyorum bu kadar iyi bir plugin görmedim <3
Beni neden etiketledin bide o var :)
Teşekküler gereksiz ama çok güzel bir plugin.
Tanıyormsun beni :DKonuya Bakman için.Yorum atıp değerlendirmen için.
Tanıyormsun beni :D
e Ozaman nasıl bildin ekledin :/Hayır.
e Ozaman nasıl bildin ekledin :/
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!