Tanıtım LeftMotd | Sol Tarafa Motd Ekleyin | byDonluPatron |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Atabeyi

Ziyaretçi
nLd9Ya.png

Normal Motd Pluginlerinden farklı olarak LeftMotd plugini sunucunun Soluna bir motd alanı ekliyor.Basit bir yapısı olan bu pluginin ayarlaması olsun uygulaması olsun oldukça kolay ve kullanışlı.Pek fazla işe yaramasa da plugin görsel açıdan sunucuya renk katıyor.İstediğiniz kadar motd ekleyebiliyorsunuz.İster 1 tane ister 2 ister 10 tane.

5M0E4q.png

lvXPBl.png

VvO82q.png

lvXPBp.png

vnGAYO.png

Resimden de anlaşılacağı üzre çok kolay bir düzenlemeye sahip.leftMOTDs kısmından sonraki satırlara istediğinizi yazıyorsunuz.Oldukça Basit !

VvO82R.png

lvXPrX.png

VvO8Xn.png

XLG8X5.png

Resmi Spigot Sayfası :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Protocol Lib :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Benim Upload Ettiğim (ÖNERİLEN)

VirusTotal

Sürüm : 1.7.X 1.8.X

NOT : BungeeCord var ise ÇALIŞMAZ

TAG LİST
@TeknoGamerYou @Laz CilginTurk@firestud5 @Celil53 @ImHai @TheGaMeLiFe_HD @Kalerda @BroPlayz @Lapynours @TurkishOyuncu @ddarkk

nLd9Ya.png

Normal Motd Pluginlerinden farklı olarak LeftMotd plugini sunucunun Soluna bir motd alanı ekliyor.Basit bir yapısı olan bu pluginin ayarlaması olsun uygulaması olsun oldukça kolay ve kullanışlı.Pek fazla işe yaramasa da plugin görsel açıdan sunucuya renk katıyor.İstediğiniz kadar motd ekleyebiliyorsunuz.İster 1 tane ister 2 ister 10 tane.

5M0E4q.png

lvXPBl.png

VvO82q.png

lvXPBp.png

vnGAYO.png

Resimden de anlaşılacağı üzre çok kolay bir düzenlemeye sahip.leftMOTDs kısmından sonraki satırlara istediğinizi yazıyorsunuz.Oldukça Basit !

VvO82R.png

lvXPrX.png

VvO8Xn.png

XLG8X5.png

Resmi Spigot Sayfası :

Protocol Lib :

Benim Upload Ettiğim (ÖNERİLEN)

VirusTotal

Sürüm : 1.7.X 1.8.X

NOT : BungeeCord var ise ÇALIŞMAZ

TAG LİST
@TeknoGamerYou @Laz CilginTurk@firestud5 @Celil53 @ImHai @TheGaMeLiFe_HD @Kalerda @BroPlayz @Lapynours @TurkishOyuncu @ddarkk

Yararlı olmuş dostum bazı serverler'de görmüştüm. Tebrikler! Tanıtımımı bende boyle yapicam :))

Tanıtım Çok güzel olmuş ellerine sağlık.

Adamin dibi kaymakla yaladigim anlatim +1 tanitim +1 konuyu sukuladim :D[DOUBLEPOST=1454182218,1454182137][/DOUBLEPOST]Plugini eger sen kodladiysan tebrikler ama paylasmanda guzel

Güzel Olmuş Kardeş

güzel deniyecegim

Başarılı, açılacak sunucumda muhtemelen kullanacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl