LeasTNetwork l 1.8 l Faction l Hile Koruması %100 l KitPvP Kaldırıldı l

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmet6134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 956
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmet6134

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
za1WaO.png

LaAVya.png

Hakkımızda ;

LaAVya.png

Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Serverimizin (Sunucu) Kısaca Özetini Geçeyim . Serverimiz 6 GBLİK Serverler Olmak Üzere 2 Çeşit Sunucu Vardır (Faction-KitPvP) . Serverimiz 01.10.2016 Tarihinden Beri Açık Olup Size Kesintisiz Hizmet Vermektedir. KitPvP 1 Haftalık Süreçten Sonra Sİzinle Beraber Oldu . KitPvP AKTİF !! :)

5oD2OD.png

Sunucu İp : Play.LeasTNW.net
5oD2OD.png

WZEJyL.png

Server Bilgileri ;
Sunucu Kapasite (Slot) : 100 Kişi
Sunucu Bellek (Ram) : 6 GB Her Server.
Sunucu Sürümü / Versiyon : 1.8.x
Hosting : Nitrado
Hile Koruması : %100 Gençler Hile Açarsanız Anında Kicklenir ( Atılır ) Eğer Israrla Devam Ederseniz Ban Yersiniz . (Oto) Hack Koruması %100'Dür .

WZEJyL.png

LaAVya.png

Sunucu Görüntüleri ;
LaAVya.png

Spawn :

VP758R.png

Köylü Ticaret :
DBAVqy.png

Ne Kadar İyisiniz Görelim :)

--- Mesajlar Birleştirildi, Dün 15:55, Orijinal Mesaj Zamanı: Dün 14:55 ---
Sunucuya Girememe Hatası Giderildi :) Skype Adresim : snowbeack2 Eğer o çıkmazsa bunu kopyalayın : ---€-----M.Enes Sunucu Destek---€----
--- Mesajlar Birleştirildi, Bugün 09:27 ---
Eleştirilerinizi Bekliyorum Teşekkürler :)

Buildler geliştirilmeli hub lobi resmi yok ve diğer sunucularında resmi eklenmeli 4/10 konu tasarımına verdim 7/10 sunucuya puanım

snucunuz başarılı iyi forumlar. Yanlız bu konu silinsin @Hai 2 konu birden açmak yasak.
Diğer Konumuzu Dİğer Kurucu Açmıştı Bilgisayarında Sorun çıktığı İçin güncelleme yapamıyoruz Yeniden Açmak Zorunda Kaldım . Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1484831224,1484830898][/DOUBLEPOST]Yorumlarını Ve Serverimize Gelmenizi Bekliyorum .[DOUBLEPOST=1484836445][/DOUBLEPOST]Konu GÜNCEL !![DOUBLEPOST=1484838880][/DOUBLEPOST].[DOUBLEPOST=1484842903][/DOUBLEPOST]Serverimizdeki bazı sorunlardan dolayı hub olmaktan vazgeçtik . Yalnız Faction Bulunmakta .[DOUBLEPOST=1484914178][/DOUBLEPOST]+ RESİM EKLENMESİNİ İSTEYENLER + YAZSIN SERVERİMİZDE DEĞİŞİKLİKLER OLDU İSTEĞE BAĞLI 5-6 TANE RESİM KOYACAĞIM .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl