Tanıtım LearBot Tanıtım (onaylı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lear

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

• Bot Adı: Learbot

Kategoriler:
      • Eğlence
      • Moderasyon
      • Güvenlik
      • Koruma
      • Araçlar
      • Müzik
      • İstatistikler
      • Sunucu
      • Kullanıcı
    • Botun 8 Perm Linki:
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Botun 0 Perm Linki:
      Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Genel Bilgilendirme: Learbot, Discord sunucularını daha eğlenceli, güvenli ve işlevsel hale getirmek için tasarlanmış çok yönlü bir bottur. Eğlenceden moderasyona, güvenlikten müziğe kadar geniş bir kategoride hizmet sunar.

Başlıca özellikler:
      • Eğlence: Kullanıcıları eğlendirmek için çeşitli oyunlar ve eğlenceli komutlar.
      • Moderasyon: Sunucu düzenini korumak için gelişmiş moderasyon araçları.
      • Güvenlik: Sunucunuzu güvende tutmak için güvenlik önlemleri ve denetim kayıtları.
      • Araçlar: Kullanışlı araçlar ve komutlar ile sunucu yönetimini kolaylaştırır.
      • Müzik: Yüksek kaliteli müzik çalma ve kontrol özellikleri.
      • İstatistikler: Sunucu ve kullanıcı istatistiklerini görüntüleme.
      • Sunucu: Sunucu yönetimini kolaylaştıran çeşitli komutlar.
      • Kullanıcı: Kullanıcıların deneyimini zenginleştiren kişiselleştirilmiş komutlar.
      • Koruma: Sunucunuzun güvenliğini sağlamak için otomatik koruma özellikleri. Spam ve kötü niyetli kullanıcıları engelleme, rol ve kanal koruma gibi gelişmiş güvenlik araçları.

Discord üzerinde bot onaylamanın veya onaylı botun hiçbir artısı kalmadı. Önüne gelen herkes discord geliştirici üzerinden kimlik onayı yaptıktan sonra bot onayı alabiliyor. Sizi diğerlerinden ayıran pek bir özellik göremedim. İyi günler, iyi forumlar.

Discord üzerinde bot onaylamanın veya onaylı botun hiçbir artısı kalmadı. Önüne gelen herkes discord geliştirici üzerinden kimlik onayı yaptıktan sonra bot onayı alabiliyor. Sizi diğerlerinden ayıran pek bir özellik göremedim. İyi günler, iyi forumlar.
Aslında diğerlerinden ayıran özelliğim bu bot'u hiçbir şey bilmezken kendi kendime js öğrenip 0 dan yazmam, ve bunu tamamen ücretsiz bir şekilde kullanıma sunmam, her seferinde geliştirmem, elimden geldiğince discord politikalarına uygun bir biçimde hareket etmem, bu uygulamaya hiçbir şekilde hile vb olayları karıştırmadan kendi emeğimle uğraşmam. bence buradaki söylediklerimin baazılarını dahi yapmamış sözde "coder" arkadaşların uygulamasından ayrı tutmak istiyorum. benimde özelliğim bu olsun. lütfen anlayış gösterin

dh3ubh4.jpg

koruma sistemi güncellendi.

Diğer arkadaşın da söylemiş olduğu üzere maalesef botların onaylı olup olmaması çok da bir şey değiştirmiyor. Günümüzde bunu elde etmek çok kolay bir hâle geldi. Fakat belirttiğiniz gibi sıfırdan başlayıp günden güne kendinizi geliştirerek ilerlemeniz takdire şayan. Hoş bir bot olmuş, elinize sağlık. Bu iş üstünde ilerlemek istiyorsanız size tavsiyem kısa sürede web panel hazırlamanız. Bol şanslar.

• Bot Adı: Learbot

Kategoriler:
      • Eğlence
      • Moderasyon
      • Güvenlik
      • Koruma
      • Araçlar
      • Müzik
      • İstatistikler
      • Sunucu
      • Kullanıcı
    • Botun 8 Perm Linki:

Botun 0 Perm Linki:

Genel Bilgilendirme: Learbot, Discord sunucularını daha eğlenceli, güvenli ve işlevsel hale getirmek için tasarlanmış çok yönlü bir bottur. Eğlenceden moderasyona, güvenlikten müziğe kadar geniş bir kategoride hizmet sunar.

Başlıca özellikler:
      • Eğlence: Kullanıcıları eğlendirmek için çeşitli oyunlar ve eğlenceli komutlar.
      • Moderasyon: Sunucu düzenini korumak için gelişmiş moderasyon araçları.
      • Güvenlik: Sunucunuzu güvende tutmak için güvenlik önlemleri ve denetim kayıtları.
      • Araçlar: Kullanışlı araçlar ve komutlar ile sunucu yönetimini kolaylaştırır.
      • Müzik: Yüksek kaliteli müzik çalma ve kontrol özellikleri.
      • İstatistikler: Sunucu ve kullanıcı istatistiklerini görüntüleme.
      • Sunucu: Sunucu yönetimini kolaylaştıran çeşitli komutlar.
      • Kullanıcı: Kullanıcıların deneyimini zenginleştiren kişiselleştirilmiş komutlar.
      • Koruma: Sunucunuzun güvenliğini sağlamak için otomatik koruma özellikleri. Spam ve kötü niyetli kullanıcıları engelleme, rol ve kanal koruma gibi gelişmiş güvenlik araçları.
Elinize sağlık ama cevap veren diğer arkadaşlar haklı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl