leaknw.keyubu.com | OX | KLAN SAVAŞLARI | YETKILI ALIM |SEZON SİSTEMİ | Kesintisiz oyun keyfi!! |

Sanane88

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
22

----------------------------------------------
Öncelikle Bütün Forum Yetkilileri Ve Tüm Minecraft Oyuncularına Merhabalar.
Ön Söz Olarak Şunları Söylemek İstiyorum.
1. Hiçbir LeakNW Yetkilisi Sizlerin Sunucularınızda Reklam Yapmamaktadır.
2. Hiçbir LeakNW Yetkilisi Oyuncularına Argo Kelime Konuşmamaktadır Ve Yan Hesap Açmamaktadır.
3. Bizim IP Adresimiz Dışında Verilen Hiçbir IP / URL Veyadda İsim Doğru Deildir.

YETKİLİ ALIM

Kopyalanabilir IP: hardmc.keyubu.com
Kopyalanabilir IP:
hardmc.keyubu.com
GİRİŞ.png
tanışak 2.png
kadro 3.png
4.png

VIP HAMMADDE
2020-05-07_18.45.22-min.png

LAPIS
2020-05-07_18.45.52-min.png

ARENA
2020-05-07_18.46.29-min.png

MARKET
2020-05-07_18.48.39-min.png

ENCH
2020-05-07_18.46.58-min.png

Son düzenleme:

Gerek kendine has konu tasarımıyla gerekse de üstün sistem ve haritalarıyla dikkatleri gözler önüne çeken bir Faction sunucusu olmuş ☺ ☕

Güzel bir sunucu açılıyor gibi. Açılışı sabırla bekliyorum.

Çok teşekkür ederiz yorumlarınız için fakat ufak hatalardan dolayı açılış 1 gün ertelendi.

Konu tasarımı çok güzel elinize sağlık ve sunucuda iyi ama mapler geliştirilmeli böyle bi sunucuya bence güzel bir mimar el atmalı <3

Konu tasarımı çok güzel elinize sağlık ve sunucuda iyi ama mapler geliştirilmeli böyle bi sunucuya bence güzel bir mimar el atmalı <3
teşekkür ederiz mimar alımı var :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

SUNUCUMUZUN LOBİSİNE AĞIR BİR DDOS SALDIRISINDAN ÖTÜRÜ ALMANYA LOKASYONA GEÇİŞ YAPILDI GEÇİŞ TAMAMLANANA KADAR 1 GÜN DAHA ERTELENİYOR.
10.05.2020 AÇILACAK

TEKRARDAN AKTİFİZ ARKADAŞLAR 22.30 VİP ÇEKİLİŞİ

Son düzenleme:
Konu tasarımın güzel duruyor, haritalar idare eder gibi, sistemler çoğu sunucuda olan sistemler kendi sistemlerinizi yapma dileği ile... <3

Konu tasarımı ve haritalar güzel ama sistemler klasik başarılar gelişmeniz gerekli <3

Teşekkürler

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

Son düzenleme:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl