benjamin17
PabloEscobar#1991
kanka o benim arkadşımdı sadece arkadaşıma sattım başka hiç bir kimseye satmadım satış vs. yapmıyorum LoneDev discordunda ne kadar özürlerimi görmesende tekrardan özür dilerim :(
Bugün sizlere kendi ürünümü leak bir şekilde satış yapan arkadaşı ifşalıyorum.
Geçen günlerde kendi discord sunucumda satış yaptığı kişi bana itiraf etti :D
Ekli dosyayı görüntüle 217266
Ekli dosyayı görüntüle 217267
Ekli dosyayı görüntüle 217269
Kendisi sözde pluginer & server dev & builder fakat build satışı yok :D
Ekli dosyayı görüntüle 217272
Ekli dosyayı görüntüle 217273
bu arkadaşı bir yerde görürseniz satış & alış yapmayınız.
PabloEscobar#1991
kanka satış vs. yapmıyorum ssteki kişi arkadaşım LoneDev discordundan özür diledim kendisinden ama sanırım görmedi mesajımıAnlamıyorum bu tarzda şeyler yapanı ne işiniz var . Geçmiş olsun dostum .
PabloEscobar#1991
Sen o kadar emek ver geceni gündüzüne kat veledin teki gelsin eklentini satsın yazık
kanka satış vs. yapmıyorum ssteki kişi arkadaşım LoneDev discordundan özür diledim kendisinden ama sanırım görmedi mesajımıAnlamıyorum bu tarzda şeyler yapanı ne işiniz var . Geçmiş olsun dostum .
bunun özürü mü olur dayı?kanka o benim arkadşımdı sadece arkadaşıma sattım başka hiç bir kimseye satmadım satış vs. yapmıyorum LoneDev discordunda ne kadar özürlerimi görmesende tekrardan özür dilerim :(
PabloEscobar#1991
kanka zaten arkadaşım da herhangi bir kişiye vermedi ve satmadı gerçekten arkadaşım dı obunun özürü mü olur dayı?
dayı bundan adama ne? hizmet koşullarını ihlal etmişsin. bu özürle pişmanlıkla çözülmez.kanka zaten arkadaşım da herhangi bir kişiye vermedi ve satmadı gerçekten arkadaşım dı o
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!