Leak plugin pismanliktir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.071
bende bunu deniyecektım allahtan içime doğdu ve leaktır güvenilmez deyip indirmedin keşke sende biraz düşünseydin neyse olan olmuş bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler

bende öyle bir sıkıntıya girdim dün yedek sunucu actım leak atım herşey silindi allahtan yedek sunucuydu

herkese orjinal öneririm başınız agrımaz ben almaya başladım
shopgui+ aac ile başaldım

yakında işi gören tüm eklentileri alıcam
Ödeme için paypal gerekiyor. Bir türlü ödeme yapamıyorum ben yardımcı olabilir misin ?

Açıkcası para verip, almak dediğin gibi mantıklı. Dolar yükseldi ama yapabileceğimiz bir şey yok.​

Wow :D Pişman olacağın şeyleri yapmadan önce pişman olabileceğini düşünmek daha mantıklı ve daha pratikken sırf içindeki merak duygusundan ötürü bunu deneyip bunun üzerinden öğüt vermeni sevdim :D Neyse şaka bir yana gerçi şaka yapmadım ama alınma diye dedim neyse. Leak eklentileri en azından alıp decomp edeydin :D Bir inceleyeydin de ondan sonra ataydın. Leak kullanacaksan ilk adım başka sunucuda test et. İkinci adım çalışmadıysa farklı siteden indir :D

İnsanları böyle bilinçlendirmen güzel olmuş :) Bu hatayı yapacak bir insan artık yapmayacaktır diye düşünüyorum . (Bu konuyu gördüyse)

Paralı eklentilerini alamayıp leak pluginlerini indirenler... :/

Ben tavsiyemi vereceksem,
Ne paralı eklenti alın ne de leak eklenti indirin.

Kendiniz skript veya eklenti yazın. Eğer skript veya eklenti yazmayı bilmiyorsanız, bir an önce öğrenmeye başlayın. Ne kadar bilgili olursanız o kadar sunucunuz iyi olur hatta skript ve eklenti hakkında başkalarına muhtaç kalmazsınız ama tabii ki de başkalarından yardım alarak kendinizi de geliştirebilirsiniz.

Atalarımız boşuna dememiş. "Kendi işini kendin yap."

Ucuz malın alıcısı çok olur boşuna demiyoruz trojan keyboard gibi çok sayıda virüs yazılımı çok oluyor siz siz olun orijinalden vaz. Geçmeyin özellikle de vuruş Total geçirin

Her zaman dediğim gibi 'Leak hayır getirmez şer getirir'.

Çoğu konuda yazıyorum, bazı kişiler dediğimi çok iyi biliyor :)

KAMU SPOTU: Leak sunucuyu öldürür!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl