Çözüldü Leak Avcısı BlockProject Şaşırtmıyor :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aldrich
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.664
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BİDE LEAK AVCISI YAZMIŞ GÜLMEKTEN ÖLÜYORUM YAPTIĞIN PAKETLERİ GÖRÜYORUZ DOSTUM CRACK PLUGİNLERLE DEVAM DAHA PLUGİN BİLE YAPAMIYORSUN MİLLETİNKİLERİ SATIN ALIP KOYUYORSUN SİTENE PAKETLERİDE DANDİRİK PROJECTLERLE ANLAŞIYORSUN ONLARA YAPTIRIYORSUN.
Haksız olunca savunma yapma çabasımı bu :D

VE TEKRAR DİYORUM O KİŞİYE TAKIMIMDAKİ DEVELOPER SIFATIYLA VERDİM PAKETİ DÜZENLEMESİ İÇİN KENDİSİ KÖTÜYE KULLANMIŞSA BİZİ İLGİLENDİRMİYOR DM GELİP TEHDİT EDİP MÜŞTERİMİN LİSNSINI İPTAL ETMEYE ÇALIŞIYORSUN ANLAMADIM SANMA

DOSTUM HAKSIZSAM KANITLA ?

VE TEKRAR DİYORUM O KİŞİYE TAKIMIMDAKİ DEVELOPER SIFATIYLA VERDİM PAKETİ DÜZENLEMESİ İÇİN KENDİSİ KÖTÜYE KULLANMIŞSA BİZİ İLGİLENDİRMİYOR DM GELİP TEHDİT EDİP MÜŞTERİMİN LİSNSINI İPTAL ETMEYE ÇALIŞIYORSUN ANLAMADIM SANMA
Hangi evrende yaşadığını bilmiyorum, aynısından bende istiyorum hikaye yazma yeteneğin üst düzey.

KANITSIZ İŞ YAPMAYA DEVAM DOSTUM DANDİRİK PAKETLERLE PROJECT AÇMAMAN DİLEĞİYLE :d

KİMLERE PAKET YAPTIRDIĞINIDA BİLİYOM HA MERAK ETME :D Bİ İTEMSADDERİ KURAMIYONUZ DAHA GÖRÜYOM AODWKADPADWKODW

Hangi evrende yaşadığını bilmiyorum, aynısından bende istiyorum hikaye yazma yeteneğin üst düzey.
VALLA KEŞKE NOURSENİN SAHİBİ DEĞİŞMESEYDİ EN AZINDAN ŞEREFLİ ADAMDI

Yokmu daha getirecek yandaşın, getir biraz daha hikaye yazın zevkli oluyor @y4nusproject

Engin Polat, BlockProject, Y4nusProject, Mücahit gibi kişilere itibar etmeyiniz. Her ay yeni bir isimle bir dolandırıcı ortaya çıkıyor. Konu çözümlenmiştir.

Yönetim Ekibi olarak konu incelenmiş olunup, kişinin başkalarına ait ürünleri izinsiz olarak sattığı ve leak olarak paylaştığı ve bunları farklı hesaplar ile yürüttüğü tespit edilmiştir.

Alınan Karar:

Kişinin forum üstünde bulunan https://www.mc-tr.com/uyeler/y4nusproject.190231 hesabı sınırsız olarak uzaklaştırılmıştır. Aynı kişinin forum üstünde farklı hesabı tespit edilmesi durumunda veya yeni hesap açtığı tespit edildiği an uzaklaştırılacaktır. Konu kara liste kuralları gereği 12 saat görünürde kaldıktan sonra çözülenler kategorisine taşınacaktır.

İlgili Kanıt

21.png.webp

Yönetim ekibi olarak bu tarz olayların yaşanmaması için yalnızca forum üstünde onaylı rollere sahip kişiler ile alışveriş yapmasını öneriyoruz. İyi forumlar dilerim.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl