Çözüldü Leak Avcısı BlockProject Şaşırtmıyor :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aldrich
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.665
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aldrich

Örümcek Hoşt!
Moderatör Şefi
MinePass
Premium
Elmaslar
394
Discord İzni
Minecraft
AldrichY

Discord:

Yusuf Mert

Merhabalar,

BlockProject olarak bilinen ve @y4nusproject kullanıcı adlı kişi, benim sattığım nProxy paketini LBDev isimli bir takıma atıp “isimlerini değiştirip ücretsiz paylaşabilirsiniz” şeklinde söylemlerde bulunmuştur. Aşağıya eklediğim ekran görüntülerinde de görüleceği üzere paket, bu iddiasına rağmen üzerinde benim takımım Nourse yazıları mevcuttur.

Ayrıca ilginçtir ki, kendisi paketin bana değil kendisine ait olduğunu iddia etmesine rağmen, paketin içerisinde hâlâ Nourse yazıları bulunmaktadır :)

Bilindiği üzere BlockProject, diğer takımların paketlerini sızdırmak, kişileri panellemek ve tehdit etmekle tanınmaktadır.

engin.webp

engin2.webp

engin3.webp
engin4.webp

1757770135414.webp

Kendisinin Leakcı Olarak Bilindiği Kanıtlarınıda Görsellere bırakıyorum.

Ekran görüntüsü 2025-09-13 161835.webp

enginleak.webp

Daha bunun gibi istediğiniz kanıtları konuya ekleyebilirim, bunlar sadece ufak bir kısmı :)

Ekstra olarak direkt bana discord üzerinden atılan velocity.zip dosyasını mc tr yetkililerine atıp, içindeki yazan nourse yazısını gösterebilirim.

Son düzenleme:
benle nasıl bağdaştırdınız anlamıyorum tanımıyorum bile engin polatı sizi uyarmak için yazmıştım ama siz farklı yönlere çevirdiniz hocam.

ki benim paketimi kopyaladığını zannetim sonra sizin paketiniz olduğunu farkettim bunu size bildirdim.

ve sizinle alakalı gerekli konu açacağım virüs totale bile atınca lisanslı paketlerinizi trojan uyarısı veriyor :D

benle nasıl bağdaştırdınız anlamıyorum tanımıyorum bile engin polatı sizi uyarmak için yazmıştım ama siz farklı yönlere çevirdiniz hocam.
ki benim paketimi kopyaladığını zannetim sonra sizin paketiniz olduğunu farkettim bunu size bildirdim.
Paketi attığın Zip dosyasında ne hikmetse takım isimlerim yazıyor, çok ilginç bir durum dimi birde paketi kendi üstüne sahiplenmen ayrı bir olay zaten :)

ve sizinle alakalı gerekli konu açacağım virüs totale bile atınca lisanslı paketlerinizi trojan uyarısı veriyor :D
İstediğin konuyu açabilirsin, daha java`nın virüs algıladığını bilemeyip burda bana karşı konumu açmayı düşünüyorsun :D

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ki paketinizi ben paylaşmadım lbdev adında b iyer paylaştı benim üstüme yıkmaya çalışmayın :D

Paketi attığın Zip dosyasında ne hikmetse takım isimlerim yazıyor, çok ilginç bir durum dimi birde paketi kendi üstüne sahiplenmen ayrı bir olay zaten :)
ben kime paket dosyası atmışım acaba ?

Attığım ekran görüntülerini görmedin heralde, attığın velocity.zip direkt benim proxy paketim, hala kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun ya birşey demiyorum sana.
ben sana ne zaman velocity.zip atmışım dostum

Attığım ekran görüntülerini görmedin heralde, attığın velocity.zip direkt benim proxy paketim, hala kendini haklı çıkartmaya çalışıyorsun ya birşey demiyorum sana.
takım üyeme attığmıı diyorsan müşterimizindi düzenlemesi için attık zaten takımımızdanda kovuldu arkadaş ? engin polat kim daha tanımıyorum BAK TEKRAR DİYORUM TAKIM ÜYEME MÜŞTERİMİN PAKETİNİ EDİTLEMESİ VE DÜZENLEMESİ İÇİN ATTIM TAKIM ÜYEM HAKKINDA SORUŞTURMA YAPTIK VE ZATEN KOVULDU.

LBDev`e atman yetmez mi, daha ekran görüntülerini bile okumadan gelip burda konuşuyorsun :D
ve zaten lbdeve atmadım kendi takımımda çalışan birine takımımdaki developer sıfatıyla attım kendisi kötüye kullanımş kendisinin hakkında açabilirsin konu böyle kanıtın olmadan gelme buraya

BİDE LEAK AVCISI YAZMIŞ GÜLMEKTEN ÖLÜYORUM YAPTIĞIN PAKETLERİ GÖRÜYORUZ DOSTUM CRACK PLUGİNLERLE DEVAM DAHA PLUGİN BİLE YAPAMIYORSUN MİLLETİNKİLERİ SATIN ALIP KOYUYORSUN SİTENE PAKETLERİDE DANDİRİK PROJECTLERLE ANLAŞIYORSUN ONLARA YAPTIRIYORSUN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl