Çözüldü Leak aegis ne gibi sorunlar çıkartır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sefa.coban65
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sefa.coban65

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
72
Minecraft
Sefa_cobann65

Discord:

zibis2

Amacım leakı yaymak değil ancak leak aegis ne gibi sorunlar çıkartır sunucu v.s hacklenir mi?

eski sürümler de "#aegis" açığı var, yeni sürümler de pek sorun olacağını sanmıyorum fakat güvenilirliği tartışılır

Kaçak eklentileri sunucu güvenliği için kullanırken tam tersini yapıyor olabilirsiniz. Eğer ücret ödemeden güvenilir bir sunucuya sahip olmak istiyorsanız size
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tavsiye edebilirim. Hem ücretsiz, hem de oylara göre Aegis'ten daha iyi bir koruma sağlıyor.

Amacım leakı yaymak değil ancak leak aegis ne gibi sorunlar çıkartır sunucu v.s hacklenir mi?
İlk öncelikle leak yani crack eklenti veya fork vs. kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Leak bir eklenti veya fork vs. normale göre daha fazla ram, işlemci kullanımı görülür. Koruma açısından da eğer crackleyen kişi hayrına eklentiyi veya fork'u vs. cracklemediyse sunucunuza vs. eklentiyi crackleyen kişi saldırı yapabilir. Ama eğer hayrına cracklediyse içinde zararlı yazılım vesaire bulunmuyorsa normal aegis gibi koruma açısından çalışabilir. Eğer kullanıcaksanızda kullanmadan önce en azından bence virüstotal gibi bir siteden kontrol edebilirsiniz. Ek olarak leak yerine ücretsiz velocity forkunu kullanmanızı öneriyorum. İyi forumlar dileriz.

Genelde crack eklentiler bir şey yapmıyor ama belli olmaz leak eklentiler genelde indirilip birkaç requesti silinip releak atılarak kullanıcılara sunuluyor ve genelde çoğu site vip üyelik istiyor güncelleme ve açıklar anında giderilemediği için sıkıntı çıkarılabilir fakat paranız yoksa kullanmak zorundaysanız çok bir sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum.

Son Zamanlarda rastladığım Leak PLuginlerde Ön yedekleme sistemi ekleniyor. Örneğin Sunucunuzun verilerini , dosyalarını neyi varsa kopyalayıp karşı tarafa iletmektedir.

Hocam etrafta gördüğüm ve duydugum şeylere göre sunucunuzun bütün verileri eğer paralı bir plugininiz varsa lisansınız ve daha bir çok veriye ulaşıp çalabiliyorlar sizi önerim leaklenmiş hiç bir eklentiyi kullanmamanız.

aegis artık çöp şahsi düşüncem eskide kaldı ayrıca eğer güvenilir crack bulursan sorun olmaz ayrıca o arkadaşın dedi dosya transferi olayı herkes'in yapabileceği birşey değil ayrıca pluginler cracklenirken spigotta gönderilen bir veri transferi oluyor mesela api linki o linki değiştirilip spigot sistemi kandırılıyor kısaca en kısa yoldan böyle anlatabilirim

Biraz geç cevap veriyorum fakat Leak pluginlerde gözle görülür bi farklılık var. Örneğin plugin 2.5MB ise Leak hali ya 1MB ya da 4MB olabiliyor, yani pluginden çok az veya çok fazla boyuta ulaşabiliyor ve bu normal bir şey olmadığı açık. Bir lisans kodu ne kadar yer kaplayabilir ki? Hele ki boyut artıyorsa orada durun. Plugin değiştirilmiş olabilir ve makinenizde ki size ait lisanslı pluginleri karşı tarafa iletebilir veya drive gibi dosya yedeklediğiniz yerlere erişmeye çalışabilir.

Şuan piyasanın en iyi antibot'u XCord ve XCordun Anticrasherı + LPX ile beraber Ayakashi dahi crash atamıyor denedim ayrıca XCord Performans konusunda aegis'den daha iyi ve stabil ayrıca sürekli güncelleme alıyor aegis artık kötü bir antibot bana kalırsa çünkü 50k'lık bir botla dahi çökertilebiliyor tabi burada method önemli ama bypass'ı çok kolay örneğin TTPROXY topluğunun bir saldırısı var bu saldırıda botlar sen ne yaparsan onu oyun içinde yapıyor ve packet saldırılarında mevcut fakat bunu sadece piyasada xCord engelliyor bilginize

Şuan piyasanın en iyi antibot'u XCord ve XCordun Anticrasherı + LPX ile beraber Ayakashi dahi crash atamıyor denedim ayrıca XCord Performans konusunda aegis'den daha iyi ve stabil ayrıca sürekli güncelleme alıyor aegis artık kötü bir antibot bana kalırsa çünkü 50k'lık bir botla dahi çökertilebiliyor tabi burada method önemli ama bypass'ı çok kolay örneğin TTPROXY topluğunun bir saldırısı var bu saldırıda botlar sen ne yaparsan onu oyun içinde yapıyor ve packet saldırılarında mevcut fakat bunu sadece piyasada xCord engelliyor bilginize
Önemli olan keşke atılan botun cpsi olsa, bypass önemli + olarak bahsettiğin "ayakashi" sadece çoluk çocuğun kullanması için basitleştirilmiş, idiotça bir tasarım. Kaynak kodlarına baktığımız da sadece payload paketlerinin devamlı başka şekillerde kullanımı var. Aslında değinmek istediğim nokta yazdığın çoğu şeyin asıllı bir mantığı bile yok

Önemli olan keşke atılan botun cpsi olsa, bypass önemli + olarak bahsettiğin "ayakashi" sadece çoluk çocuğun kullanması için basitleştirilmiş, idiotça bir tasarım. Kaynak kodlarına baktığımız da sadece payload paketlerinin devamlı başka şekillerde kullanımı var. Aslında değinmek istediğim nokta yazdığın çoğu şeyin asıllı bir mantığı bile yok
asıllı bir mantığı var dostum bizzat denedim ve onayladım ayrıca cps konusunda bahsettiğim olay classic bot değil emin bol bu konuda senden fazla bilgim var istersen large packetli botlar sok 50k cps'e tamamla 8 makineden ama xCord'a eğer linux kullanıyorsan downlaman zor ayakashi client sağlam bir crash clienti fakat iyi bir şekilde paketleri gözlemleyen bir istemciden kaçamaz misal xCord'un exploit-monitor'ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl