Rehber Leaf | TÜRKÇE TANITIM | FORK | [1.18, 1.19, 1.20, 1.21]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mustayland

Land Plugins | Team
Elmaslar
67
Discord İzni
Minecraft
Mustafa_ASLAN_

Discord:

mustayland

Leaf | TÜRKÇE TANITIM | FORK | [1.18, 1.19, 1.20, 1.21]
leaf_banner.webp

TANITIM
Diğer MİNECRAFT forkların (minecraft başlatıcı) aksine Leaf fork'u daha özelleştirilerbilir, stabil ve optimizeli bir şekide çalışmaktadır.
Üzerinde bulunduğu sanal sunucuyu zorlamadan oyunda lag, ping, takılma, eklenti hatası vb. durumlar yaşatmamaktadır.

Hemen hemen diğer forklara benzeyen Leaf fork'u, alt yapısını Purpurdan almaktadır. Gelişmiş DEBUG sistemi ile hataları daha kolay bulabileceğiniz bu fork'un aynı zamanda API desteği bulunuyor. Henüz çok popüler olmasada ileride herkes tarafından kullanılan bir fork olacaktır.

AVANTAJLARI

-
Çince karakter desteği
- Bukkit, Spigot ve Paper eklenti desteği
- Sürekli güncelleme ve yeni versiyon desteği
- Açık kaynak kodlu

İNDİRME LİNKİ:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

KAYNAK KODLARI:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Pufferfish ile karşılaştırıdığında hangisi daha iyi?

Pufferfish ile karşılaştırıdığında hangisi daha iyi?
Leaf'ın github açıklamasında Pufferfish ve Purpur altyapısından yararlandığını söylüyor. Birkaç özellik dışında diğerlerinden farkı olduğunu düşünmüyorum. Pufferfish daha iyi diyebilirim.

Merhaba,

Konu oldukça kısa tutulmuş ve Leaf hakkında yeterli detay verilmemiş. Diğer forklarla kıyaslandığında hangi yönlerden daha iyi ya da farklı olduğu gibi önemli noktalar ele alınmamış. Konu, bu tür detaylarla zenginleştirilip düzenlenirse, çok daha kapsamlı ve bilgilendirici bir içerik ortaya çıkabilir.

Saygılarımla,
İyi forumlar.

Merhaba,

Konu oldukça kısa tutulmuş ve Leaf hakkında yeterli detay verilmemiş. Diğer forklarla kıyaslandığında hangi yönlerden daha iyi ya da farklı olduğu gibi önemli noktalar ele alınmamış. Konu, bu tür detaylarla zenginleştirilip düzenlenirse, çok daha kapsamlı ve bilgilendirici bir içerik ortaya çıkabilir.

Saygılarımla,
İyi forumlar.
Önerin için teşekkür ederim.

Gördüğüm en detaysız konu konu olsun diye açılmış gerçekten leaf çoğu forktan daha fazla performans veren bir fork folia ve lumanol'dan sonra

Gördüğüm en detaysız konu konu olsun diye açılmış gerçekten leaf çoğu forktan daha fazla performans veren bir fork folia ve lumanol'dan sonra
Puffergfish daha iyi dediler ama sence hangisi daha iyi veya farkları ne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl