LeaderOS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KansızKurt

• нєяσмιηуυм cєσ •
Elmaslar
475
Minecraft
j3tblue

Discord:

mericbozkurt#2650

Merhaba Değerli Arkadaş'lar, LeaderOS Scripti Kurulunca, Admin Panelinde'ki Grafikler Bozuk Çıkıyor Nedeni Ne Olabilir Acaba?

Tahminimiz CPanel Ücretsiz , olduğun'dan Dolayı, Olabilirmi, Yoksa Başka Birşey Varmı?

Böyle:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

PHP , HTML sürümün eski yada yeni olabilir.

MySQL bağlantısındandır önceden bende kurmuştum Birde o dosyaların içindeki bağlantı.php leri falan tam olarak ayarladınmı ?

MySQL bağlantısındandır önceden bende kurmuştum Birde o dosyaların içindeki bağlantı.php leri falan tam olarak ayarladınmı ?
Script otomatik kurulumlu zaten. MYSQL Bağlantısını yapmaz ise zaten site başarıyla kuruldu demez ve veri tabanına sqller gelmez.

Script otomatik kurulumlu zaten. MYSQL Bağlantısını yapmaz ise zaten site başarıyla kuruldu demez ve veri tabanına sqller gelmez.
Bana önceden sattığı scriptte kurulumlarımı doğru yapmadığım için böyle oluyor demişti bir dakika bakayım dosyalarıma

Hayır , adamım admin/ayar.php :) ordan localhostu website adın yap

Hayır , adamım admin/ayar.php :) ordan localhostu website adın yap
Mobil adamım olarak çıkmış :) hem ayarlar/ayar.php hemde admin/ayar.php bunun 2 sinide editlemesi gerekir.

Sorunu çözdük yardımlarınız için teşekkürler konuyu kilitliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl