Paylaşım LeaderOS v5.2 Lansmanı (Canlı Yayın)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LeaderOS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.214
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LeaderOS

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
112
Minecraft
LeaderOS
Bugün (1 Temmuz 2020) saat 21.00'da canlı yayında LeaderOS v5.2 lansmanı yapacağız. Yeni sürümde neler değiştiği hakkında sunum hazırladım, sunum sonrası yeni sürümü yayinda birlikte test edeceğiz. Yayın sonunda sizleri güzel hediyeler bekliyor olacak hepinizi saat 21.00'da LeaderOS kanalına bekliyorum dostlar.
Hatırlatıcı açmak için:

Sizlerinde gayet iyi bildiği gibi LeaderOS Web Script'i kullanan bir sürü sunucu sahibi var ve sunucu sahipleri açısından son derece önemli bir lansman olacağını düşünüyorum. Tabii, benim bir sunucum yok ancak yeniliklere açık birisiyim ve bu lansmanı saat 9'da izleyeceğim ? ☕

Mükemmel bir şey olacağı kesin. Bekliyoruz :<3:

kaliteli script olunca izleyesi geliyor insanın. merakla bekliyoruz.

Bakalım ne gibi değişiklikler bizleri bekliyor. Saat 9'da izleyeceğiz efendim.

Bugün (1 Temmuz 2020) saat 21.00'da canlı yayında LeaderOS v5.2 lansmanı yapacağız. Yeni sürümde neler değiştiği hakkında sunum hazırladım, sunum sonrası yeni sürümü yayinda birlikte test edeceğiz. Yayın sonunda sizleri güzel hediyeler bekliyor olacak hepinizi saat 21.00'da LeaderOS kanalına bekliyorum dostlar.
Hatırlatıcı açmak için:

İple çekiyoruz hocam :D

Söz konusu lansmana 30 dakikadan kısa bir süre kaldı. Şu an o videoyu açmış ve sizin düzenleyeceğiniz o lansmanı iple çekiyorum. Hayırlısı :;p

LeaderOS'un önceki sürümleri muhteşemdi. Bu sürüm e bir göz atalım beğenirsem alacağım

Ali Koç tam 21:00'da Haber Türk'e çıkıyor :D Çok yanlış bir saat tercihi olmuş :D Yayın tekrarı duracaksa izleyeceğim, merak ettim ne gibi özelliklerin geldiğini.

Gerçekten çok çok iyi. :)
1593629229976.png

hemen alıcaz bekliyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl