Sol Reklam

Çözüldü LEADEROS SORUNSALI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nommeh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 830

nommeh

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
61
Puanlar
4.170
Yer
Coldnetwork
Minecraft
_nommeh

Discord:

nommeh#0001

Para vermeden kılını kıpırdatmayan bu firmadan webscript alma gibi bir hatada bulunmayın, discord webscripti alıyorsunuz rol için de para ödüyorsunuz elimde bulunan lisans hiç bir işe yaramıyor 10 kere script aldım adamdan 2 sene öncesinin dekontunu istiyor wqeqweqwewqe

Leaderos'tan alışveriş yapmadım yapmamda minexon temiz rahattt minexon ile kafam rahat benim leaderos önermem zaten arkadaşlarımın var çöp olduğunu söylüyorlar 2018'de kaldı leaderos yenilikçi sistemler düşünün az sofixa olmasa geliri 0TL olacağından emin olduğum webscript

Leaderos'tan alışveriş yapmadım yapmamda minexon temiz rahattt minexon ile kafam rahat benim leaderos önermem zaten arkadaşlarımın var çöp olduğunu söylüyorlar 2018'de kaldı leaderos yenilikçi sistemler düşünün az sofixa olmasa geliri 0TL olacağından emin olduğum webscript
Çok haklısın bro ya

LeaderOS kötüleyip Minexon övmek için açılmış bir konu. Güldüm, geçtim. :D

Son düzenleme:
Leaderos alakalı problem yaşadığım oldu ama destek konusunda gerçekten hızlılar. Lisans ve rol konusuna gelirsek kimlik bilgileriniz ve faturanızı atığınız zaman sahibi sizin olup olmadığı doğrulamaları lazım o şekilde geri rolünüzü veriyorlar. İkinci el satış yasağı yok ama ikinci el lisans sahiplerine discord üzerinden tekrar rol verilmiyor diye biliyorum.
Samimi ve eğlenceli bir ekibi var. Gayet ilgili ve hızlılar.

Son düzenleme:
Böyle bir konu neden var ???

Kara liste konuları bir yeri şikayet etmek için ve çözüm üretilmesi için vardır. Burada herhangi bir şey yok Kara liste konusu olacak.

Acilen bu konu yayından kaldırılmalı.

2 sene önceki dekontu istiyorlar demişsiniz, istemekte haklılar. Müşteri rolünüzü tekrar istemeniz halinde sizlere birkaç şart atılıyor, onları yerine getirdiğinizde sizlere müşteri rolü veriliyor bunlardan biri de dekont.

2.el satın alanlar oluyor webscript, haliyle böyle bir prosedür mevcut. Siz de dekont iletmediğiniz için size de bu prosedürü uygulamışlardır. Bu şekilde konu açmanız saçma olmuş, iyi forumlar.

İnsan konuyu açarken bir amacı olur bu doğrultuda yürür sen baya karalamak için bu konu açmışsın.
Bir ürün alıyorsun belli kurallar mevcut bu kurallara uymadan kafana göre davranırsan adamlar senden dekont tabii ki ister.
Bir şeyi karalamak için bahane aramayın artık lütfen yıl 2023

Bu yüzden globalde satış yapıyor :) komiksin cidden

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!