Leaderos için kullanabileceğim ücretsiz bir tema var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreUnal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.059
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreUnal

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
4
Leaderos için kullanabileceğim ücretsiz bir tema bulunmaktamı? leaderosun lisansını satın alacağım ayrı bir tema eklemek istiyorum ücretsiz bir tema bulunmaktamı

Ücretsiz bir tema bulunmamaktadır.​

Maalesef hocam ücretsiz bir şekilde bulmanız mümkün değil 3 tane paket mevcut diye biliyorum üçünden birini satın almalısınız

Leaderos için ücretsiz tema bulunmuyor. Eğer bilgin varsa kendi temanı kendin yapabilirsin tema kaynak kodları açık olarak veriliyor diye biliyorum.

Maalesef hocam ücretsiz bir şekilde bulmanız mümkün değil 3 tane paket mevcut diye biliyorum üçünden birini satın almalısınız
LeaderOS u zaten satın alacağım ayrı birde tema ekleniyor onu bulabilirmiyim diye sordum

LeaderOS u zaten satın alacağım ayrı birde tema ekleniyor onu bulabilirmiyim diye sordum
LeaderOS'un yönetim panelini inceleme şansınız var ise zaten CSS bölümü var çoğu değeri o bölümden değiştirebilirsiniz, dosyanın içerisinden de değiştirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl