LeaderOS - Hyterra teması (Hiç beğenmedim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaranMRJ

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
50
Öncelikle konuya girmeden önce şunu belirtmek istiyorum: LeaderOS’un web sitesinin kodlama yapısını ve kullanım basitliğini gerçekten çok beğeniyorum. Bu başlık, LeaderOS’un temalarıyla ilgili açılmıştır.

Hytale oyununun çıkışıyla birlikte LeaderOS, Hyterra adında bir tema yayınladı. Bu temayı birkaç kez görüp inceledim ve açıkçası ne zaman karşıma çıksa beni rahatsız ediyor. Yani gerçekten sormak istiyorum: Bu tema ne?
Görünüm olarak “vibecoding” havası var gibi duruyor ama işin tuhaf yanı, vibecoding bile değil. Açık konuşmak gerekirse, bu temanın nasıl bu şekilde ortaya çıktığını ve neden 1.000 TL gibi bir ücret talep edildiğini anlamakta zorlanıyorum. Bugün yapay zekâ kullanarak, abartmıyorum, 1 saat içinde aynısını hatta çok daha iyisini yapmak mümkün.
Bu işten anlayan kişiler; Figma, vibecoding araçları, Webflow, Framer, Wix Studio, Carrd, Typedream, hatta yeni nesil AI site builder’lar (örneğin v0, Lovable, Bolt vb.) üzerinden çok daha temiz, tutarlı ve kaliteli işler çıkarabilir. Bu kadar fazla alternatif varken bu temanın bu seviyede ve bu fiyatla sunulması bana mantıklı gelmiyor.
Tekrar etmek gerekirse, LeaderOS’u genel olarak beğeniyorum, ancak tema konusunda çalıştıkları iş ortaklarını hiç başarılı bulmuyorum. Bu noktada Fırat’ın bu konu üzerine ciddi şekilde düşünmesi gerektiğini düşünüyorum.

Değerli forum üyeleri lütfen yorum yazmadan önce örnek temaya bakar mısınız? Herkes aynı görüşte olmayabilir herkesin yorumuna saygım mevcuttur. Hatta bu temayı yapan arkadaşlara bile saygım var ama emeklerine.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Katılıyorum AI ile yapılan kötü bir temayı 1000TL fiyata satmaları çok üzücü insanların paralarına yazık.

Tema profesyonel ve clean duruyor çünkü. Bu da bir estetik ve bunuda elbet almak kullanmak isteyenler olacaktır. Bende mesela sağdan soldan efektler inen animasyonlu sitelere ayılıp bayılmıyorum, hatta diğer temalara göre bunu daha çok beğendim. Zevk meselesi yani.

Tema profesyonel ve clean duruyor çünkü. Bu da bir estetik ve bunuda elbet almak kullanmak isteyenler olacaktır. Bende mesela sağdan soldan efektler inen animasyonlu sitelere ayılıp bayılmıyorum, hatta diğer temalara göre bunu daha çok beğendim. Zevk meselesi yani.
Saygı duyarım ama 1.000TL hak edecek bir tema hiç değil. 1.000TL ile yapay zeka al 30 gün de bundan 30 kat daha iyisini yaparsın. İster sade, ister gökkuşağı bu sana kalmış.

Saygı duyarım ama 1.000TL hak edecek bir tema hiç değil. 1.000TL ile yapay zeka al 30 gün de bundan 30 kat daha iyisini yaparsın. İster sade, ister gökkuşağı bu sana kalmış.
Yok oturup 1-2 saatte de daha iyisini yaparım problem o değil. Herkes senin benim onun anladığı gibi anlamıyor bu işlerden. Özellikle bu işi kurumsal düzeyde yapmaya başladığımdan beri karşılaştığım insan profillerinin haddi hesabı yok. Eskiden çalıştığım bir şirkette Quick Tutorial kısmındaki yönlendirici ekran görüntüsündeki website görüntüsüne tıklayıp butonlar çalışmıyor diye destek maili atan bile vardı. Yani diyeceğim şu; emin ol bunu da satın alacak onlarca insan vardır. O yüzden ben ürünü çıkartan insanlara kızmıyorum artık; diğer insanların bu kadar vurdumduymaz olmasına anlam veremiyorum. Yoksa dediğin gibi GPT 3'ün bile yapabileceği basit bir dizayn.

göze iyiyse 1k değil 10kda veririm zevk ve tercih öncelikdir isterse arkada patlama olsun çalışıyorsa soun yok kimse çalışan bi ürünün kodlamasına bakcağını düşünmüyorum ( en azından piyasanın tekelinin )

@BaranMRJ sonuçta bu bir ürün kimsenin ekmeğine yağ sürülmesine değmez diye düşünüyorum. Temayı kendileri yapmadı diyorsan karalama yapmak yerine bence profesyoneller cevap versin ya da gidip tema yapımcısına söylersin.

Tema hoş duruyor ama Hytale iskeletine benzerliği fazla bilerek mi yapıldı bilmiyorum. Yine de biraz daha özgün çalışılsa güzel olurdu.

Valla bence'de çok kötü olmuş resmen diğer temaların birebir kopyası gibi bir şey olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl