Çözüldü leaderheads İLE NPC ŞEKİLİ DURUŞU AYARLAMA YARDIM [ÖNEMLİ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CRAFTSEOR NETWORK

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
7

Discord:

CRAFTSEOR#4659

MC-TR ÜYELERİ

Selamün Aleyküm öncelikle bir kaçtane sunucuda gördüm yani büyük sunucular Npc Şekil vermişler sağ sol Kollarını kaldırıp hareket değiştiriyorlar yani bu plugin
hakkında detaylı bilgi araştırması yaptım bir kaç arkadaş leaderheads ile yapabilirsin dedi npc şeklinde şöyle bir site attılar ama anlamadım aşağıda ss koyuyorum bi bakın zaten altındaki sabit npc hayvan üstündeki duruşları diyorum ben .

[
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
]
1572546455280.png

[
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
]

1572546477780.png

[
]

1572546520517.png

Citizens + commandnpc gerekli seçdiginiz npc için şunları uygulayın ;

- /npc equip : NPC Elinizdeki İtemi Verir.

Npc'ye item aktarmak için yukarıdaki komutu uygulayın.

ddd.png

Bu şekilde yapmak istiyorsanız

Oyun İçinde /ast yazarak plugin itemlerini eline alabilirsin. /ast yazdıgında zaten anlayacaksın anlayamadıgın bölümleri sorabilirsin. çözüldüyse geri dönüş yapınız.​

Citizens + commandnpc gerekli seçdiginiz npc için şunları uygulayın ;

- /npc equip : NPC Elinizdeki İtemi Verir.

Npc'ye item aktarmak için yukarıdaki komutu uygulayın.
Bunları Biliyorum Onu demek istemedim zaten komutları internette var yinede teşekür ederim.

Ben Onları Npc Olarak Ayarlamak istiyorum. Zaten Armor stand tools biliyorum
Komut atamanız gerekiyor ozaman. CommandNPC eklentisi yeterli olacaktır /npc cmdadd komut (Komut yazan yere yazacağınız komutu oyuncu npc ye sağ tıkladığında çalıştırmanızı sağlar)

Komut atamanız gerekiyor ozaman. CommandNPC eklentisi yeterli olacaktır /npc cmdadd komut (Komut yazan yere yazacağınız komutu oyuncu npc ye sağ tıkladığında çalıştırmanızı sağlar)
Hocam bilmiyorsanız boşa konuşma bence bilen kişiler vardır . (Ayrıca ben npc yi sana şey soruyorum Öyle Şekilde oturtmayı sen bana başka birşey söylüyorsun.)

Hocam bilmiyorsanız boşa konuşma bence bilen kişiler vardır . (Ayrıca ben npc yi sana şey soruyorum Öyle Şekilde oturtmayı sen bana başka birşey söylüyorsun.)
Bu eklentinin
hayvan türünden npc oluşturun
Daha sonra
ile üstüne oturtursunuz. Leaderheads'in de hologram sıralamasını üstüne yerleştirirsiniz.

Acaba Armor stand tools ile Ben NPC nasıl Çevirecem onu söylermisin.
Citizens İle istediginiz hayvan türünden npc oluşturcaksın veya o npcyi hayvana çevirceksin. Daha sonrasında armorstandtools ile üstüne oturtcaksın. Bunun başka yolu yok

Citizens İle istediginiz hayvan türünden npc oluşturcaksın veya o npcyi hayvana çevirceksin. Daha sonrasında armorstandtools ile üstüne oturtcaksın. Bunun başka yolu yok
Eee Benim Attığım fotolardaki nasıl yapıyor Mesela SONOYUNCU yapıyor Npc CraaftRise Yapıyor Birde bi kaç sunucuda görmüştüm yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl