Holographic displas e mi yapistircamŞunları denr misin ;
Kod:<block-break_name_1>: &b<block-break_score_1> <blockbreak_name_1>: &b<blockbreak_score_1>
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
lines:
- ''
- '<block-break_name_1>: &b<block-break_score_1>'
- '<blockbreak_name_1>: &b<blockbreak_score_1>'
yalnız adam hologram demiş, tabela dememiş :)Merhabalar,
Tabelaya ilk satıra [LeaderHeads], ikinci satıra asd-blok, üçüncü satıra da 1 yazıyorsun.
EmreSHN#4551
yalnız adam hologram demiş, tabela dememiş :)
olmadıdirek yapıştrmak için örnek
Kod:lines: - '' - '<block-break_name_1>: &b<block-break_score_1>' - '<blockbreak_name_1>: &b<blockbreak_score_1>'
Hologram oluştur ve ; holographicdipilays/datablase içine gir raya lines ile beraber yapıştır.
Coleries özentisi olmayın laf yapıyorlar diye duydum ama şöyle yapabilirsiniz.olmadı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
aslında böyle bişey istemiştim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
hocam olduda bir sorum var daha var hologram da yeni sezona şu kadar gün şu kadar saat şu kadar saniye kaldı diye nasıl yaparım? yeni sezon her ayın 01 iColeries özentisi olmayın laf yapıyorlar diye duydum ama şöyle yapabilirsiniz.
&a&lZÜMRÜT &a<mine_name_1>
&f<mine_score_1> blok
bro skript ile yapabilirsin ama coleries ' e özeniyorsun yapma :)hocam olduda bir sorum var daha var hologram da yeni sezona şu kadar gün şu kadar saat şu kadar saniye kaldı diye nasıl yaparım? yeni sezon her ayın 01 i
Aronshire#8111
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!