Stephan53#4195
neon#9620
Menülü yapacaksan placeholderla çekebilirsin, leaderheads almana gerek yok.Selam. FabledSkyblock plugininde "is top" menüsü için menülü sıralama pluginine ihtiyacım var.
Ekli dosyayı görüntüle 202806
Ekli dosyayı görüntüle 202807
Leaderheads güncellenmiyor ve satışı kapatılmış. 1.18.2 için bir alternatif de bulamadım. Rica etsem bu sürümle uyumlu bir sıralama plugini adı verebilir misiniz? Ücretli-ücretsiz olması önemsiz.
catzalli
Deluxemenus ile yapmak aklıma geldi ama placeholderları hakkına pek bilgim yok sıralama menüsünün. Araştırdığımda da bulamadım.Menülü yapacaksan placeholderla çekebilirsin, leaderheads almana gerek yok.
catzalli
Deniyorum teşekkür ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
neon#9620
Bununla yapamazsınız yapmak istediğin şeyi bana tam olarak izah ederseniz size gerekli placeholderları atarımDeniyorum teşekkür ederim.
catzalli
Bu plugini daha önce hiç kullanmadım. FabledSkyblock için ada seviyesi, ada sıralaması ve ada sahibinin adını menüde ada sahibinin kafası ile göstermek istiyorum. Rica etsem anlatabilir misiniz nasıl yapabileceğimi?Bununla yapamazsınız yapmak istediğin şeyi bana tam olarak izah ederseniz size gerekli placeholderları atarım
catzalli
Menüde sıralama şeklinde olacak. Unutmuşum onu yazmayıBu plugini daha önce hiç kullanmadım. FabledSkyblock için ada seviyesi, ada sıralaması ve ada sahibinin adını menüde ada sahibinin kafası ile göstermek istiyorum. Rica etsem anlatabilir misiniz nasıl yapabileceğimi?
ByFate#0644
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!