! metemoii#9257
top1:
lines:
- '&f#4'
- ''
- '&a<asb-level_name_4>'
- '&e<asb-level_score_4> &7Seviye'
Merhaba dediğim bu değil bunu yapabiliyorum sadece oradaki seviye rakamları düz yazılıyor 194827 gibi ben bunu 194,827 şeklinde yapmak istiyorumMerhaba, bunun için LeaderHeads plugini gerekli,
Hologram oluşturuyorsunuz, sonra plugin > hologram > database > oluştuğunuz hologramı;
Kod:top1: location: DUNYA KONUMU lines: - '&f#4' - '' - '&a<asb-level_name_4>' - '&e<asb-level_score_4> &7Seviye'
! metemoii#9257
PlaceholderAPI adlı plugin olması gerekli PlaceholderAPI > expansions > addon atman lazım eğer sende yoksa discorddan verebilirim.Merhaba dediğim bu değil bunu yapabiliyorum sadece oradaki seviye rakamları düz yazılıyor 194827 gibi ben bunu 194,827 şeklinde yapmak istiyorum
ÇOOK TEŞEKKÜRLER KONU KİLİTPlaceholderAPI adlı plugin olması gerekli PlaceholderAPI > expansions > addon atman lazım eğer sende yoksa discorddan verebilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Mete#9581
! metemoii#9257
Tabi discord adersimden bana ulaşabilirmisin sol altda yazıyor :)@benibilenbilir bana da verirmisin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!