Leader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErkanoyundaYT

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
-2
Minecraft
ErkanYT

Discord:

Erkan#8634

Arkadaşlar bana leaderos 5.0 source atarmısınız lütfen dc Erkan#8634

umarım bulursun :-)

kimse sana bedava webscript vermeyecek dostum dilenme artık

1622822681035.png

:DDDDDD

Veriyim kardeşim. Paket mi alırsın, adrese teslim yapayım mı.

Aynen kardeşim Aras kargo

Emek hırsızlığına HAYIR! Kapına gönderiyorum şimdi Leader 5.0 Kaynak kodları okey gönderdim Aras Kargo diyeni aç.(!)

Yani dalga geçicektim fakat yardımcı olayım sanırım sunucun için kullanıcaksın keyubudan sunucu alırsanız ücretsiz sitenizi kuruyorlar tabi leaderos kadar gelişmiş bir script değil fakat açıcağınız sunucu için gayet yeterli olucaktır.

Yani dalga geçicektim fakat yardımcı olayım sanırım sunucun için kullanıcaksın keyubudan sunucu alırsanız ücretsiz sitenizi kuruyorlar tabi leaderos kadar gelişmiş bir script değil fakat açıcağınız sunucu için gayet yeterli olucaktır.
BatuCloud & Hostlayıcı oasis veriyor.

Size Tebex diyorum Yabancıların Leaderos u demişlerdi bir zamanlar Hypixel Cubecraft kullanıyor ücretsiz versiyonu var Leaderos ücretli bir script dir kimse size ücretsiz vermez Emek hırsızlığı dir bu

Ücretsiz bir webscript bulmak yerine forumda neden ücretli bir şeyi istersinizki?

Biraz boş bir konu olmuş gibi ama @ZirveNetwork arkadaşımızın dediği gibi Tebex'e bakabilirsin. Biraz İngilizcen varsa hiç zorlanmadan işini halledebilirsin.

Dostum, düzgün bi sunucu açıcaksan web'i satın al böyle aramakdan fayda gelmez.

Bir sunucuya yatırım yapmadan para harcamadan kaliteli birşey yapamazssın dostum bu tek site değil reklam vb. her önüne gelen herkez minecraft sunucusu açamıyor. Sana tavsiyem 1000TL'ye yakın bir para biriktir öyle aç sunucunu veya hostingini seçerken verdiği webscriptini incele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl