Çözüldü Leader Heads sıralama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximina16

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
71
Minecraft
Maximina16

Discord:

@Maximina16

Şimdi benim şöyle bir sorunum var, Skyblock sunucumda %askyblock_level% ile ada levellerinde birincileri vesayre çekebiliyorum ancak çektiğim adalarda başka kişiler olursa onlar da sıralamaya giriyor. Bu konuda ne yapabilirim?

Biraz karmaşık anlattım örnekle de extra olarak açıklayayım:
Diyelim ki benim ada seviyem 750, ada arkadaşımın seviyesi de bu sayede 750 oluyor. Bu yüzden ben ve arkadaşım otomatik olarak birinci ve ikinci oluyoruz.

1643064257729.png

Böyle denediniz mi? 0 Yerine 1, 2, 3 gibi sayılar deneyin.

Eklenti orjinal mi?

sunucu versiyonunuz kaç leaderheads crackli tavsiye etmiyorum size araştıracagım
1.8.8 tabanlı, bizde crack kullanmak istemezdik ancak hem leaderheadsa ayırabileceğimiz bütçe yok şu anda hem de diğer yollar çalışmadı maalesef

Config üzerinde ayar olabilir mi ? belkide friends ile alakalı bir metin true olabilir.

1.8.8 tabanlı, bizde crack kullanmak istemezdik ancak hem leaderheadsa ayırabileceğimiz bütçe yok şu anda hem de diğer yollar çalışmadı maalesef
askyblock holostats ı denedinizmi bizzat ben kullanıyorum memnunum onda sıkıntı varsa bana discorddan ulaşın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl