Görseller 24 saat içerisinde yüklenmesi gerekli aksi takdirde konunuz arşive taşınacaktır.
O kadar saldırılara rağmen ayakta durmak eski makinalarla devam etmek büyük bir başarıdır bu sayede Türkiye'nin en leri arasında yerinizi koruyorsunuz başka söylenecek laf yok zaten başarılısınız :)
Harika bir server başarılar dilerim.
Twenor42 #7483
Eskiyi kastediyorum ben şuan kullandığınız makinaları biliyorum bi ara bende batihosttaydım :)Zaman sınırlaması olmazsa sevinirim malum üniversite ve ehliyet sınavı hazırlıkları nedeniyle uğraşacak vaktim olmuyor en kısa sürede gerekli bir kaç resim yükleyeceğim.
Eski makineler dediginizde gözümde kötü şeyler canlanıyor. :) Bizim makinelerimiz kaliteli cpulara sahip e5 veya i7 serileridir.
Saldırı yapanlarıda karşılıksız bırakmayıp gereken cezayı veriyoruz, sadece kendimizi düşünüp bencillikte yapmıyoruz yardıma ihtiyacı olan tüm dost sunucularada destek oluyoruz.
Teşekkürler, inşallah daha güzel konumlara ilerleyeceğiz.
Eskiyi kastediyorum ben şuan kullandığınız makinaları biliyorum bi ara bende batihosttaydım :)
Twenor42 #7483
İlk Yorumum ona dayalıydı o yüzden :)Şuanda batihostta degilim, hiçbir hostinge bağlı çalışmıyorum. Eski zamanlara gelincede çok zorlu günler geçirmişiz ama güzel günlerdi tabi 10 kişi olunca sevinir event yapardık, 20 olması için yan çar açtıgımızı biliriz :) Tabi bu 4 yıl öncesine dayanıyor.
Sadece 5 dakikalığına girdim ve yine LAG giriyor?
İnternet full, optifine kullanmıyorum. Her zaman bu böyleydi. Diğer bilgisayarlardan da baktığım da her zaman lag var sunucuda. Tek kelimeyle berbatsınız. Zaten sunucularınızda da bir farklılık göremedim. Minigames çok olabilir ama diğer modlar da (factions vs.) bir fark yok, göremedim. 10/0.9.Sunucularımızda tüm sunucuların tps'si 19.98 civarıdır. Sunucuda lag var diyorsanız bu sadece sunucudan kaynaklanmaz;
- internetinizden
- ekran kartınızdan
- optifine kullanmamanızdan (kullanıyorsanız güncelleyin.)
- işlemcinizden vs vs
Yani demek istedigim, sunucuda lag var diyen arkadaşlar sorunu kendinde aramak yerine sunucuda arıyor. Sunucumuzda 352 GB ram bulunmakta ve tamamen gaming sunucuları. (işlemcileri vs iyi)
Ayrıca haklı olduğum için sunucu konuma KLİŞE demene gerek yok. Senede bir güzel sunucu görmüş gözün, taşlama hemen ;)
Sunucun umrumda değil. Para bile versen oynamam. Ayrıca prim yaptığım nereden çıktı?Yerinde olsam düşünerek hareket ederdim. Konumda gelip prim yapmaya çalışanlardansın malisef :) bu arada optifine kullanmayı deneyebilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!