Bulundu lav yükseliyor sunusu için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mewkie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.023
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mewkie

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Minecraft
Bal10cu

Discord:

bal10cu

merhaba ben lav yükseliyor sunucusu yapmaya çalışıyorum ama skript yazmayı bilmiyorum şöyle güzelinden bana skript vebilcek yada otomatik olmasını sağlayacak pl bişey varmıdır?

merhaba ben lav yükseliyor sunucusu yapmaya çalışıyorum ama skript yazmayı bilmiyorum şöyle güzelinden bana skript vebilcek yada otomatik olmasını sağlayacak pl bişey varmıdır?
Merhabalar, kullandığınız minecraft sürümü nedir?

17 eğer uygun değilse değistirebilirim

Tamamen otomatik olmasa da yarı otomatik şekilde işinize yarayabilecek bir plugin var. Plugine ulaşmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.

Tamamen otomatik olmasa da yarı otomatik şekilde işinize yarayabilecek bir plugin var. Plugine ulaşmak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
.
bunu bende biliyorum sadece otomatik yapmaya çalışıyorum yani dünya full lav olunca o dünyadaki oyuncuları atıp yeni bir dünya oluşturcak ve oluşturduğu dünyanın npc komudunu koycak ornek warp dunya1 ken dunya2 olcak

sorunum hala çözülmedi.

reis sorunu çözersen dcden yazar mısın

reis çözdün mü

Hocam LavYükseliyor plugin paketleri internette mevcut araştırarak çözebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl