Bulundu lav yükseliyor sunucuma yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fisequn

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
3
Minecraft
fisequn

Discord:

fisequn.

Arkadaşlar şimdi arkadaşlar arası lav yükseliyor oynuyoruz ama dünyayı kapatıp tekrar oluşturup tekrar açmak zaman alıyor.
bunun için bir kişi bungeecord önerdi ama nasıl yapıcam bilmiyorum
veya sizin başka çözümleriniz mevcutsa lütfen haberdar edin

olay: /yeni diye örnek verdim bir komut olacak girince yeni dünya oluşturacak ama tüm pluginler sanki yeni dünya oluşmuşta yeniden girmişiz gibi sıfırlanacak

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
baslat.bat dosyası var tek olacak şey lav yükseliyor eklentisinin oyun bitince sunucuyu kapatması sunucu kapanınca dünya yeniden oluşacak ve sunucu tekrardan otomatik bir şekilde açılacak yada eklentiyide kullanabilirsin direk

Eğer eklentinizde oyun bitince sunuyu durdurma varsa sunucuyu başlatırken .bat'e şu kodu yapıştırın
Kod:
@echo off
cls
title LavaTest
:StartServer
del /s /f /q world
java -Xms2G -Xmx4G -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true -jar server.jar nogui
echo (%time%) Server Stop.
goto StartServer

yapıştırdıktan sonra 2Gye minimum raminizi 4Gye maksimum raminizi yazın

eğer aternosdan açıyorsanız boşverin lav yükseliyoru.

Merhaba,

Verisi silinecek eklentileriniz belli mi, belliyse veriler dosyalarda mı tutuluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl