Çözüldü Lav ve Su Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EylexLive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.004
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EylexLive

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
110
Minecraft
UmutErarslan_

Discord:

Umut Erarslan#8378

OP oyuncular yere lav ve su koyabiliyor ve geri lavı ve suyu alabiliyor, op olmayanlar koyuyor fakat geri alamıyor.
Skript ile engellemedim lav ve suya koymayı.
Sanırsam bunun permissionu var ama ne.

Sunucunuz ne sunucusu? Hayatta kalma mı? SkyBlock mu? Büyük ihtimal sunucunuz hayatta kalma. Eğer ki hayatta kalma ise hata GriefPrevention eklentisinden kaynaklı olabilir.

Sunucunuz ne sunucusu? Hayatta kalma mı? SkyBlock mu? Büyük ihtimal sunucunuz hayatta kalma. Eğer ki hayatta kalma ise hata GriefPrevention eklentisinden kaynaklı olabilir.
Hayır, PvP sunucusu ayrıca farklı dünyada lav koyulup alınabiliyor bende anlamadım.

Emin değilim lakin essentials config.yml'ye girip
Kod:
water-flow: false
    water-bucket-flow: false
bölümünü true yapar mısınız?

Emin değilim lakin essentials config.yml'ye girip
Kod:
water-flow: false
    water-bucket-flow: false
bölümünü true yapar mısınız?
Maalesef işe yaramadı, dünya ile alakalı bişey bu dünyada bir kuralı falan değişmesi gerekiyor heralde.

Belki region tüm dünyaya atılmıştı diye düşündüm. Sıkıntı olan dünyadaki haritaları alıp farklı dünyaya aktarma ihtimaliniz yok mu?
Çözüm bulamazsam o şekilde yapacağım artık, teşekkür ederim.

/rg f __global__ lava-flow allow ve /rg f __global__ water-flow allow kodlarını dener misin?

/rg f __global__ lava-flow allow ve /rg f __global__ water-flow allow kodlarını dener misin?
İşe yaramıyor, lanet şey ya :/
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözdüm, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.
KONU KİLİT.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl