exclover
ilk başta öyleydi ama sonradan çok boş göründüknk bence gayet şık da beni sadece giriş yaptıktan sonra küçülüp büyüyor ya o rahatsız etti onun yerine direk dümdüz öbür pencere açılabilir
xcrawel
atasci
exclover
knk bana ilham verdiğin için saol bu hali için söyleceğin bişey ar mı?Güzel olmuş, Bir kaç önerim olucak;
- Solda ki avatarı sol köşeye yaklaştır.
- versiyon kısmınını sağ tarafa yaklaştırabilirsin.
- Avatarın üzerinde ki isimi avatarın sağına al.
- Oyna düğmesinde aşağıda yaptığım düzenlemeleri yaparsan daha esnetik durucaktır.
- Hoşgeldin yazısını sol tarafa yatık şekilinde yapabilirsin.
- Sağ tarafa bir duyuru tarzı bir şey eklemen launcheri kullanacağın yer için iyi olabilir.
- Üste launcher adı yazılabilir
Aşırı amatörce de olsa anlattıklarımı eklemek istersen neye benzeyeceğini tasvir ettim:
Ekli dosyayı görüntüle 237962
atasci
BU galiba profil menüsü,knk bana ilham verdiğin için saol bu hali için söyleceğin bişey ar mı?
veeee "Sunucu Adı Launcher" kısımı iyi fikir :DEkli dosyayı görüntüle 237972
exclover
Profil menüsü sayılmaz ya, giriş yaptığında gelen sayfa sağda çok boş duruyordu. Ben de giriş kısmı gibi görünse olmaz mı diye düşündüm.BU galiba profil menüsü,
Profil Menüsü açıldığında orkada ki oyna avatar versiyon vs. kalkmasa profil kısmı onun üzerine gelse daha iyi olur bunun dışında profil kısmında ki oyna yazısını kaldırıp Kaydet yazısı eklenebilir, Bunun dışında Profil kırmısına launcher versiyonu, Ram ayarlama ve ekran boyutu ayarama eklenebilir.
baybrn_
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!