Launcher Yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlackYvz61

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
9
Minecraft
BlackTR_

Discord:

Black*#4885

Bildiğiniz üzere piyasada bilinen türk sunucularının kullandığı launcher ve clientler var. sürekli güncelleme geldiğinde indiren ve otomatik kuran tarzda bu tarz bi launcherı ben de istiyorum fakat bu konu hakkında şu anda sınırlı bilgiye sahibim bildiğim şeylerden biri ise :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
craftrise'ın launcherında kullandığı bu api sistemi yol gösterebilirseniz sevinirim :)

Sorun olur mu emin değilim ama bence paylaştığın linki sil ne olur ne olmaz

Launcherin aynısını bulursan banada verirmisin?
launcherın açık kaynak kodlusunu biyerde bulamazsınız malesef sadece yapılma yöntemini arıyorum hali hazırda bir launcherım var sadece bu api güncelleme konusuna hakim değilim

Aslında o kadar kolay ki :D yani şeye benziyor plugin paketini al ve türkçeleştir

olay bundan ibaret aslında

yol göstermem gerekirse biraz javayı tam bilmene gerek olmasada baktığında okuyabilmen lazım

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

google şunu aratmanız yeterlidir ama unutmayın ne kadar uğraşırsanız uğraşırsanız yapamaycaksınız çünkü her şey para olmuş sunucunuza bunu yapsanız bile

adam akıllı vds aylık 700
yıllık domain + hosting reklam giderler falan fistan aboooo

Aslında o kadar kolay ki :D yani şeye benziyor plugin paketini al ve türkçeleştir

yol göstermem gerekirse biraz javayı tam bilmene gerek olmasada baktığında okuyabilmen lazım

google şunu aratmanız yeterlidir ama unutmayın ne kadar uğraşırsanız uğraşırsanız yapamaycaksınız çünkü her şey para olmuş sunucunuza bunu yapsanız bile

+ launcher ve client güncelleme veya SQL dosyalarını barındırabileceğiniz bir siteye ihtiyacınız var :d (ya da bir host)

+ launcher ve client güncelleme veya SQL dosyalarını barındırabileceğiniz bir siteye ihtiyacınız var :d (ya da bir host)
inanınki sunucu konularında hiç para sıkıntısı çekmiyoruz :) mutlaka deniyeceğim

Ben launcheri bi şekilde yaptımda client kaldı.
Client editlemeyi öğrenirsen bana yazarmısın?
client editlemeyi öğrendim evet baya bir ücret gerektirse de yapılabilecek şeyler

client editlemeyi öğrendim evet baya bir ücret gerektirse de yapılabilecek şeyler
Sadece client içine texturepacki gömmek + Client adını ve oyunda görünen client adını değiştirmem lazım. Yapabiliyorsan ekleyeyim seni

İnternette tonlarca video var, ayrıca c# ile kolayca launcher yapabilirsin. Başlangıç düzeyinde c# bilgisi basit launcher yapımı için yeterli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl