BurakTahaTR
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- HzBlackHole
Sunucu Bilgileri;
Sunucumuz Şuanlık 5 Gb rami Olan Factions Sunucusudur,ileride kesinlikle Rami Arttıracağız.
Alım Yapılacak Bölümler;
-1 Pluginer
-2 Mimar
İletişim Bilgileri;
Bana Discord dan ulaşabilirsiniz
Discord ismim: ---BurakTahaTR#3264---
Başvuru Formu;
Pluginer;Konu Hakkında Bilgisi Olan Plugin Kodlayabilen,Düzenliyebilen Skript yazabilen işinden anlayan deneyimli kişiler
Mimar;World Edit,World Guard Pluginlerini iyi birşekilde Kullanabilen Hayal Gücü İyi,Ve Sabırlı Kişiler
Her İkisi 1; Akıl Yaşta Değil Baştadır,14+ Olan Herkes Başvurabilir
Her ikisi 2;Sunucu Yapımında Sunucu İçinde Aktif Bi şekilde Olmaları Lazım en az 4 saat sunucuya ayırabilinsin.
Konum Bukadar,Bu Yazdığım Kurallara uyan kişiler bana discorddan ulaşsın lütfen.
Sunucumuz Şuanlık 5 Gb rami Olan Factions Sunucusudur,ileride kesinlikle Rami Arttıracağız.
Alım Yapılacak Bölümler;
-1 Pluginer
-2 Mimar
İletişim Bilgileri;
Bana Discord dan ulaşabilirsiniz
Discord ismim: ---BurakTahaTR#3264---
Başvuru Formu;
Pluginer;Konu Hakkında Bilgisi Olan Plugin Kodlayabilen,Düzenliyebilen Skript yazabilen işinden anlayan deneyimli kişiler
Mimar;World Edit,World Guard Pluginlerini iyi birşekilde Kullanabilen Hayal Gücü İyi,Ve Sabırlı Kişiler
Her İkisi 1; Akıl Yaşta Değil Baştadır,14+ Olan Herkes Başvurabilir
Her ikisi 2;Sunucu Yapımında Sunucu İçinde Aktif Bi şekilde Olmaları Lazım en az 4 saat sunucuya ayırabilinsin.
Konum Bukadar,Bu Yazdığım Kurallara uyan kişiler bana discorddan ulaşsın lütfen.