Bulundu ---LarkBlueMC---Yetkili Alımları---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BurakTahaTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
HzBlackHole
Sunucu Bilgileri;

Sunucumuz Şuanlık 5 Gb rami Olan Factions Sunucusudur,ileride kesinlikle Rami Arttıracağız.

Alım Yapılacak Bölümler;

-1 Pluginer

-2 Mimar

İletişim Bilgileri;
Bana Discord dan ulaşabilirsiniz
Discord ismim: ---BurakTahaTR#3264---

Başvuru Formu;

Pluginer;Konu Hakkında Bilgisi Olan Plugin Kodlayabilen,Düzenliyebilen Skript yazabilen işinden anlayan deneyimli kişiler

Mimar;World Edit,World Guard Pluginlerini iyi birşekilde Kullanabilen Hayal Gücü İyi,Ve Sabırlı Kişiler

Her İkisi 1; Akıl Yaşta Değil Baştadır,14+ Olan Herkes Başvurabilir

Her ikisi 2;Sunucu Yapımında Sunucu İçinde Aktif Bi şekilde Olmaları Lazım en az 4 saat sunucuya ayırabilinsin.

Konum Bukadar,Bu Yazdığım Kurallara uyan kişiler bana discorddan ulaşsın lütfen.

Akıl Yaşta Değil Baştadır,14+ Olan Herkes Başvurabilir

Bana göre bildirmek isterim ki eğer bir zaman kendi sunucumu açarsam 14,15 yaşındaki birini almam. Bunu şöyle örneklendirebiliriz sunucuda ki bir etkinlikte öncülük eden 14 yaşındaki yetkili kendisinden yaşça büyük kişilere nasıl söz geçirecek. Veya ondan yaşça büyük rütbe olarak düşük birine nasıl "yap" diyecek ve onu ciddiye alacak mı? Bu söylediklerime karşı linçlenmek istemiyorum sadece kendi görüşümü belirttim iyi forumlar.

Akıl Yaşta Değil Baştadır,14+ Olan Herkes Başvurabilir

Bana göre bildirmek isterim ki eğer bir zaman kendi sunucumu açarsam 14,15 yaşındaki birini almam. Bunu şöyle örneklendirebiliriz sunucuda ki bir etkinlikte öncülük eden 14 yaşındaki yetkili kendisinden yaşça büyük kişilere nasıl söz geçirecek. Veya ondan yaşça büyük rütbe olarak düşük birine nasıl "yap" diyecek ve onu ciddiye alacak mı? Bu söylediklerime karşı linçlenmek istemiyorum sadece kendi görüşümü belirttim iyi forumlar.
Dediğiniz biraz yanlış. Pluginer ve mimar neden etkinliklere öncülük etsin? Aradığı bölümlerdeki kişilerin iki önemli noktası bilgisi ve davranışlarıdır yani sözünüz hem doğru hem yanlış bu kişiye göre değişir. Yani geliştirici ve mimarın yaşının bir önemi yoktur işini iyi yapan zaten ciddiye alınır iyi günler.

14 Yaşındayım lakin sizden daha fazla bilgi ve donanıma sahip olduğumu düşünmekteyim :)
İnsanları yaşına göre belirlememelisiniz.

Olgunluk konusuna gelirsek +18 olup olgunluğa kavuşamamış insanlar bulunuyor.
+10 Yaşında olupda cidden olgun olan insanlar bulunuyor.

İyi forumlar :)

14 Yaşındayım lakin sizden daha fazla bilgi ve donanıma sahip olduğumu düşünmekteyim :)
İnsanları yaşına göre belirlememelisiniz.

Olgunluk konusuna gelirsek +18 olup olgunluğa kavuşamamış insanlar bulunuyor.
+10 Yaşında olupda cidden olgun olan insanlar bulunuyor.

İyi forumlar :)
10 yaşı biraz fazla azalttınız sanki. onun dışında dediğiniz Çok doğru 18 yaşında çocuk gibi olan insanlarda var.

10 yaşı biraz fazla azalttınız sanki. onun dışında dediğiniz Çok doğru 18 yaşında çocuk gibi olan insanlarda var.
Emin olun 10 yaşında olupda olgun olan bildiğim kişiler bulunmakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl