Laptop Ekran Kartı Geçişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FlorisSa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 588
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FlorisSa

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
261
Minecraft
Ifestus

Discord:

Kayra#3280

Bilgisayarımda RX560X ve Ryzen 5 2500U vega 8 ekran kartı var. Yüksek performanslı olan RX560X, her oyunda onu kullansın istiyorum. Windows 10 un ayarlarından çoğu oyunu yaptım ama minecraft için yapamadım. Radeon Adrenalin kısmında da bulamadım ekran kartı değiştirme olayını. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen ?

Leptobunda oyun için tanımlı olan ekran kartı hangisiyse tüm oyunlar o ekran kartı ile çalışır. Mesela bende normalde inteli kullanıyor ama minecraft vs gibi oyunlara girince otomatik Nvdia 1050 ye geçiş yapıyor.

Leptobunda oyun için tanımlı olan ekran kartı hangisiyse tüm oyunlar o ekran kartı ile çalışır. Mesela bende normalde inteli kullanıyor ama minecraft vs gibi oyunlara girince otomatik Nvdia 1050 ye geçiş yapıyor.
Alakası yok, ayarlamadığım taktirde düşük performanslı olanı kullanmaya devam ediyorç

Bahsettiğiniz ekran kartının Minecraft'a destek verdiğinizden emin misiniz? Ekran kartınızın adını Youtube'da Minecraft olarak taratın.

Oyuna sağ tıklayınca "Grafik işlemciyle çalıştır" seçeneği çıkıyor mu ? Çıkıyor ise oradan seçip çalıştırmayı dene. Ve birde internette böyle bir cevap buldum. "Radeon ayarlarından sistem>geçişli grafikler>kurulmuş profilli uygulamalar kısmından istediğini oyunu seçip yüksek performansı seçin oyuna girdikten sonra görev yöneticisinden bakın eğer GPU0 ile çalıştırıyor ise geçiş yapmıştır."

NOT:
Eğer bunlarda olmuyorsa ürünü aldığınız kişiye ulaşarak sormayı deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl