LAPTOP - CPU / GPU / ANAKART / FAN HIZI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 2AdamMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

2AdamMC

Oyunun sonunda her yol, ayrı bir sondur.
Elmaslar
124
Minecraft
Mr_Gokhan

Discord:

Gökhan#5964

Arkadaşlar, termal macunumu yeniledim fakat
pek bir değişiklik görmedim sizcede normalmi :D

BOŞTA ;
ttt.PNG

MİNECRAFT + CHROME ;
mmine.PNG

Ölçüm yaptığınız program yanlış gösteriyor olabilir. En iyi ölçümler için Aida64'ün son beta versiyonunu deneyebilirsiniz. Ayrıca problem soğutma sistemindeki fanın dönmemesinden (veya dönememesinden) de olabilir.

Büyük ihtimal ölçüm yaptığınız program yanlış gösteriyordur.

103 derece gösteriyorsa nasıl dayanıyor? :D

103 derece gösteriyorsa nasıl dayanıyor? :D
Yeni nesil işlemciler bu dereceleri görebilir özellikle laptop işlemcileri yani gayet normal. İkincisine gelecek olursak değerlerini farklı bir programla ölçtüysen ve hala aynı çıkıyor ise: Büyük ihtimal işlemci fanlarında bir problem vardır. Eğer kasalı bilgisayar kullanıyorsan pinlerini yerine yerleştiremedin tam anlamıyla belki termal macun işleminden sonra bunlara dikkat et. Bir pin bile oturmazsa işlemci fanından verimli performans alamazsın. Onun dışında derecenin kısa çözüm olarak düşmesini istiyorsan:
Windows>Başlat>Güç seçenekleri>Plan ayarlarını değiştir>Güç seçeneklerini ayarla>İşlemci güç yönetimini Maximum ve Minimum olarak %70'lere çek.
İşlemci ısında gözle görülür bir düşüş olur. Ancak bu uzun vadede seni rahatlatmaz mutlaka profesyonel bir yardım alman gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl